طراحی سایت وردپرس + قیمت در سال 1403

طراحی سایت وردپرس
اگر به دنبال طراحی سایت و یا راه اندازی سایت برای کسب و کارتان هستید حتماً نام وردپرس را شنیده اید.اما شاید برایتان سؤال باشد که  طراحی سایت وردپرس چیست و چه کاربردهایی دارد؟اصلاً طراحی سایت وردپرس به درد چه کسب و کارهایی میخورد؟ قیمت طراحی سایت وردپرس چقدر است؟

فهرست محتوا

وردپرس  یک سیستم مدیریت محتوا CMS است که با کمک آن میتوان انواع مختلفی وب سایت و بلاگ و سایت های فروشگاهی و خدماتی و شرکتی را راه اندازی کرد.در این مقاله به طور کامل درباره طراحی سایت وردپرس و مزایا و معایب آن صحبت خواهیم کرد.

وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا ( CMS ) متن باز است که به کاربران این امکان را میدهد بدون اینکه برنامه نویسی کنند و یا حتی اطلاعاتی در این زمینه داشته باشند بتوانند یک وبسایت بسازند.

برای طراحی سایت چند روش وجود دارد که یکی از آنها سیستم های مدیریت محتوا است. سیستم های مدیریت محتوای زیادی در دسترس هستند که برخی آنها نسبت به بقیه برتری دارند و از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند یکی از معروف ترین سیستم های مدیریت محتوا وردپرس است.

وردپرس چیست؟

وردپرس ( WordPress ) یک سیستم مدیریت محتوا متشکل از قالب ها و پوسته های بسیارزیاد و متنوع است که آنها را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار داده است.

تاریخچه وردپرس

شاید برایتان جالب باشد که بدانید اصلا ورپرس از کِی و چگونه ایجاد شد؟وردپرس که اکنون محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا است ، از ایجاد تا کنون مراحلی را پشت سر نهاده است. وردپرس در سال ۲۰۰۳ توسط  دو نفر توسعه دهنده وب که آمریکایی بودند به نامهای «مت مولنوگ» و «مایک میلر» ایجاد شد ولی در ابتدا فقط یک سیستم وبلاگ نویسی ساده بود.اما WordPress با توجه به قابلیتهایی که داشت و نیاز کاربران ،به سرعت محبوبیت یافت و در سال ۲۰۰۵ به یک سیستم مدیریت محتوای جامع و کاربردی تبدیل شد.

مت مولنوگ پایه گذار اصلی وردپرس بود در ابتدا از یک سیستم وبلاگ نویسی به نام b2/cafelog استفاده میکرد ولی در سال ۲۰۰۲ این سیستم به روز رسانی را متوقف کرد از این رو مولنوگ مصمم شد که خودش سیستم را گسترش دهد و از آن برای بلاگ نویسی استفاده کند.کمی بعد مایک میلر و میشل والدریگی (توسعه دهنده اصلی b2) به این تیم اضافه شد و در نهایت در سال ۲۰۰۳ اولین نسخه وردپرس ۷/۰ منتشر شد.

در سال ۲۰۰۵ مت مولنوگ تصمیم گرفت شرکت Automattic  را تأسیس کند تا بروزرسانی پروژه محبوبش و همچنین توسعه ٔ افزونه های مختلف را دنبال کند.در این سال امکانات جدیدی همچون سیستم برجسب زدن،قالب وردپرس و نظرات و امکانات دیگری به این سیستم اضافه شد و باعث محبوبیت بیشتر و استقبال کاربران از این CMS  شد.کاربرد وردپرس برای ساخت سریع و آسان وب سایت های کوچک و بزرگ باعث شد که این سیستم مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گیرد.وردپرس به سرعت توانست در قالب یک سیستم سایت ساز خود را به جامعه توسعه دهندگان وب بشناسد و در این مسبر خوش بدرخشد.

در ادامه این مسیر و کسب موفقیتهای بیشتر و گسترش روز افزون این سیستم در سال ۲۰۱۳ بود که رسماً وردپرس به پر استفاده ترین سیستم مدیریت محتوا تبدیل شد. در سال ۲۰۱۸ نسخهٔ ۵ وردپرس با یک قابلیت جدید به نام ویرایشگر گوتنبرگ عرضه شد که کار انتشار،اصلاح و مدیریت محتواها را آسان تر کرد.

موفقیت های این سیستم تا به امروز ادامه دار بوده است به طوری که تا سال ۲۰۲۳ حدود ۴۰ میلیون نفر در دنیا از این برنامه استفاده کرده اند.تا به امروز حدود ۵۵ هزار قالب و ۵۰ هزار افزونه برای وردپرس طراحی شده است .

طراحی سایت وردپرس

طراحی سایت امروزه به یکی از دغدغه های اصلی همه کسب و کارها تبدیل شده است و از آنجا که روند استقبال از کسب و کارهای اینترنتی روز به روز در حال افزایش است کسب و کارها تمایل زیادی به حضور در این فضا پیدا کرده اند.در این میان یکی از دغدغه های اصلی اکثر آنها انتخاب روش طراحی سایت است زیرا روشهای متنوع با قیمت های متفاوت و کاربردهای متنوع پیش روی آنها قرار دارد.

طراحی سایت با وردپرس

طراحی سایت وردپرس یکی از ساده ترین و کم هزینه ترین روشها برای راه اندازی یک وبسایت است که در کمترین زمان ممکن میشود آن را راه اندازی کرد.

از آنجا که وردپرس بسیاری از امکانات را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می دهد و با استفاده از این روش نیازی به پرداخت هزینه های سنگین برای طراحی سایت نیست.مخصوصاً اگر کسب و کار کوچکی دارید و کارتان پیچیدگی زیادی ندارد و در ابتدای راه هستید.هر چند طراحی سایت با وردپرس خالی از اشکال نیست اما امکانات و مزایایی دارد که آن را برای برخی کسب و کارها جذاب می کند.برخی امکانات وردپرس ، پلاگین ها و افزونه های وردپرس هستند که همواره به راحتی در اختیار کاربران قرار دارند و از بیشتر آنها میتوان به صورت رایگان استفاده کرد.

تا قبل از اینکه سیستم های مدیریت محتوا پای خودشان را به دنیای وب باز کنند کار طراحی وب سایت ها کاری سخت و پیچیده بود و نیاز به داشتن دانش برنامه نویسی بود. از یک طرف زبان های برنامه نویسی به پویایی الان نبود و از طرفی دیگر یادگیری آنها کاری واقعاً پیچیده و دشوار بود.

حالا با نسخه های جدید وردپرس شما میتوانید وب سایتهای حرفه ای را طراحی کنید، از یک وبسایت شخصی گرفته تا وبسایتهای ساده شرکتی و فروشگاههای اینترنتی که روزانه صدها تراکنش دارند.همه این کارها صرفاً توسط خود وردپرس انجام نمیشود بلکه قالب و افزونه های وردپرس دو یار جدا نشدنی این سیستم مدیریت محتوا هستند که به انجام این کار کمک میکنند.با استفاده از سیستم وردپرس میتوانید سایت خودتان را طراحی و راه اندازی کنید و محصولات و خدمات خود را به صورت فایل،عکس،ویدئو و صوت در سایت بارگذاری کنید.

اگر شما سایتی را با سیستم وردپرس راه اندازی کنید و قصد داشته باشید یک ویژگی یا امکان را به آن اضافه کنید و نگران هستید که دانش برنامه نویسی ندارید مشکلی نیست ، میتوانید از یک برنامه نویس بخواهید که این کار رابرایتان انجام دهد.

از ویژگی های دیگر وردپرس منبع باز بودن آن است، به این صورت که این سیستم به شما منابع رایگانی را ارائه میکند و در واقع شما بدون پرداخت هیچ هزینه ای میتوانید به طور کامل از منابع وردپرس استفاده کنید.کد منبع یک بخشی از نرم افزار است که کاربر نمیتواند به آن دسترسی داشته باشد و آن کد را تغییر دهد حال آنکه سیستم منبع باز این امکان را به کاربر میدهد که به این کدها دسترسی داشته باشد و بتواند تغییراتی را در آنها ایجاد کند.

کاربرد وردپرس چیست؟

سؤال بعدی این است که طراحی سایت وردپرس به درد چه کسب و کارهایی میخورد و چه کاربردهایی دارد؟همانطور که قبلاً اشاره کردیم وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای باز است که امکان راه اندازی آسان و ارزان سایت را فراهم میکند.وردپرس شامل معماری و پلاگین ها و یک قالب است .شما با استفاده از وردپرس هر نوع وبسایتی را متناسب با تجارت آنلاین خود میتوانید راه اندازی و یا حتی کدنویسی کنید. در ادامه به برخی از این موارد اشاره میکنیم:

  1. سایت خبری
  2. سایت وبلاگی
  3. سایت فروشگاهی
  4. سایت شرکتی
  5. سایت خدماتی
  6. سایت پورتفولیو یا نمونه کار
  7. سایت انجمن
  8. سایت پادکست

زبان برنامه نویسی وردپرس چیست؟

زبان برنامه نویسی وردپرس php است یعنی وردپرس با زبان برنامه نویسی php ساخته شده است و در ساختار قالب های آن زبان HTML  و CSS هم قرار دارد و توسط Mysql  پشتیبانی میشود.این سیستم طراحی سایت کاملاً رایگان  و open source است و حتی میتوانید هسته آن را هم شخصی سازی کرد.

زبان برنامه نویسی وردپرس

مزایای طراحی سایت وردپرس چیست ؟

به جز وردپرس چند سیستم مدیریت محتوای دیگر نیاز وجود دارند مانند جوملا، مجنتو،و ویکس، اما هنوز هیچ کدام از آنها نتوانسته اند به اندازه وردپرس محبوبیت پیدا کنند در ادامه برخی از مهم ترین مزایا و ویژگی های وردپرس را که باعث محبوبیت آن شده است را بیان میکنیم:

سادگی

اولین و مهم ترین ویژگی وردپرس سادگی و استفاده آسان از آن است.و هرکسی به راحتی با یک آموزش کوتاه میتواند با آن کار کند و نیاز به دانش خاصی ندارد.نصب و راه اندازی اولیه آن نیاز به کمی آموزش دارد اما کار کردن با آن نیاز به مهارت خاصی ندارد.

استفاده از وردپرس بسیار آسان است،پنل مدیریت وردپرس طوری طراحی و ساخته شده است که شما به راحتی میتوانید بخش های مختلف سایت را تغییر دهید و نیازی به برنامه نویسی و تجربه قبلی ندارید.

نصب راحت و آسان

به گفته سازندگان وردپرس نصب آن در عرض چند دقیقه و توسط افراد نه چندان حرفه ای میتوان صورت پذیرد.به راحتی و با چند کلیک میتوانید وردپرس را نصب کنید.هر فردی با کمترین میزان دانش فنی در زمینه برنامه نویسی میتواند وردپرس را نصب کند و بعد از آن هم با استفاده از قالب های آماده و افزونه ها سایت خود را طراحی کند.سپس به راحتی میتواند صفحات جدید را در سایت خود ایجاد کند.

انعطاف پذیری بالا

وردپرس پلتفرمی است که انعطاف پذیری بالایی دارد و به شما این امکان را میدهد که هر افزونه یا قالبی را که مد نظر دارید روی آن نصب و از آن روی سایت خود استفاده کنید.این انعطاف پذیری به شما کمک میکند تا بدون داشتن محدودیت بتوانید خواسته های خود را اجرا کنید.

مزایای وردپرس

شما میتوانید از میان انبوهی از افزونه ها و موضوعات بهترین ها را برای سایت خود انتخاب کنید. به عنوان مثال برای بهینه سازی موتور جستجو (SEO) میتوانید افزونه Yoast Seo را نصب کنید.

منبع باز یا اصطلاحاً open source  بودن

همانطور که قبلاً گفتیم وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای منبع باز است و هر کسی میتواند به توابع و هسته آن دسترسی داشته باشد و تغییرات مورد نظر و دلخواهش را اعمال کند.از سوی دیگر وردپرس متعلق به جامعه خاصی نیست و توسعه دهندگان وب وردپرسی به صورت یک جامعه بزرگ کاربری از سراسر جهان پشت وردپرس ایستاده اند.

هزینه پایین

یکی از مزایای وردپرس هزینه پایین راه اندازی و نگهداری است.سایتهای وردپرسی اصولاً هزینه های نگه داری پایینی دارند .این نگهداری میتواند شامل افزایش امکانات،پشتیبانی،بررسی خطاها،سرعت و به روز رسانی هسته نرم افزار یا موارد دیگر باشد.

وجود تم و قالب های جذاب

یکی از ویژگی های جذاب وردپرس وجود قالب ها و تم های متنوع و جذاب بسیار زیاد است ،قالبهایی که بسیاری از آنها رایگان است و قابلیت سفارشی سازی دارد.

بهینه سازی و ساختار سئو

وردپرس با طراحی و کدنویسی مناسب برای موتورهای جستجو نظیر گوگل به صورت استاندارد و مناسب بهینه سازی شده است بر همین اساس در میان CMS های موجود به جرأت میتوان گفت که وردپرس از نظر سئو یا همان بهینه سازی موتورهای جستجو عملکرد بهتری داشته و یک گزینه عالی برای راه اندازی وبسایت خواهد بود.به منظور بهبود سئوی محتوا ،میتوان از افزونه های مخصوص سئو وردپرس استفاده کرد.

قابلیت اشتراک گذاری

اشتراک گذاری مطالب در وردپرس بسیار راحت و آسان است به این دلیل که خود وردپرس این ویجت ها را طراحی کرده و شما میتوانید مطالب خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

رابط برنامه نویسی نرم افزاری

شبکه ها و رسانه های اجتماعی APIs هایی را ارائه میدهند که به کاربران اجازه میدهند تا وب سایتها ادغام شوند .وردپرس دارای  APIs های بیسار زیادی است که به شما کمک کند تا منابع دیگر را با وبسایت خودتان ادغام کنید.

قابلیت خرید و فروش آنلاین

سایتی که شما با وردپرس طراحی کرده اید میتواند با نصب افزونه ووکامرس به فروشگاه تبدیل شود و شما به راحتی بتوانید یک فروشگاه آنلاین داشته باشید و محصولات و یا خدمات خود را بفروش برسانید.

معایب وردپرس چیست؟

در کنار همه مزایایی که از روش طراحی سایت با وردپرس گفتیم این روش هم معایبی دارد که در ادامه آنها را عنوان میکنیم

معایب وردپرس

بالا بودن آسیب پذیری

همانطور که گفتیم وردپرس یک نرم افزار متن باز یا Open source است که مسئله از طرفی میتواند یک مزیت باشد و از سوی دیگر یکی از معایب وردپرس باشد.وردپرس به دلیل متن باز بودن کدهای آن توسط  تعداد زیادی توسعه دهنده تغییر داده میشود از این رو برای پیدا کردن منابع باید آن را با استفاده از پوسته ها و پلاگین های خاصی سفارشی سازی کرد .این افزونه ها و قالب ها توسط افراد مختلفی نوشته میشوند که هیچ شخص یا سازمانی بر آنها نظارت ندارد از این رو افزونه یا پلاگینی که بر روی سایت نصب میشود ممکن است اشکالاتی داشته باشد و با وردپرس نصب شده سازگار نباشد .مسئله دیگر این است که وردپرس با زبان PHP  اجرا میشود و داده های مهم سایت را در پایگاه داده MYSQL  ذخیره میکند که در معرض حملات SQL قرار دارند .یکی از نگرانی ها در استفاده از سایت ورد پرس نگرانی از حمله هکرهاست مگر اینکه پلاگینی برای جلوگیری از حملات بر روی سایت نصب شود.

نیاز به بروزرسانی مکرر

وردپرس دائماً در حال بروز رسانی است و این بروز رسانی مکرر میتواند باعث ایجاد مشکل در قالب و پلاگین های سایت شود .زیرا آپدیت های جدید باعث ایجاد ویژگی های جدیدی به وردپرس میشوند که میتواند با نسخه های قدیمی برخی از افزونه های نصب شده روی سایت سازگاری نداشته باشند از این رو با هر بروز رسانی وردپرس باید تغییراتی را در قالب سایت و پلاگین ها داد که این کار نیاز به برنامه نویس و یا طراح دارد و مستلزم صرف هزینه است.

ایجاد مشکل در سئو سایت

گفتیم یکی از مزیت های سایت وردپرسی هماهنگی آن با موتورهای جستجو گوگل است و این مسئله کاملاً درست است ، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای سازگار با سئو است که اگر اصول تولید محتوا مطابق با سئو رعایت شود میتواند سایت را در مدت زمان کوتاهی در لیست نتایج برتر گوگل نشان دهد.قابلیت برچسب گذاری ،تک گذاری ودسته بندی همانطور که یک مزیت است میتواند یک مشکل نیز برای سئو باشد.

با اضافه کردن دسته بندی خاصی از محتوا و ایجاد برچسب جدید، یک نسخه تکراری از آن محتوا ایجاد میشود که این حالت باعث میشود که کاربران از یک محتوا چندین نسخه ببینند که این موضوع از نظر گوگل یک آیتم منفی برای سایت است.

استفاده از منابع زیاد

برای اینکه سایتی که با وردپرس طراحی و ایجاد میشود سایتی کاربردی و با امکانات فراوان باشد باید افزونه های مختلفی را روی آن نصب کرد از این رو اجرای تعداد زیادی پلاگین روی سایت باعث استفاده منابع زیادی روی سایت شده که امر منجر به کاهش سرعت سایت میشود.بدون استفاده از افزونه ها یا نبود بودجه بر ای کدنویسی ویژگیهای مورد نیاز سایت سرعت بسیار پایینی خواهد داشت . در صورتی که سایت تعداد زیادی بازدید کننده داشته باشد و از هاست اشتراکی استفاده کند سرعت سایت بسیار پایین خواهد بود.

افزونه وردپرس چیست؟

به زبان ساده افزونه وردپرس یک سری کد است که میتواند ویژگی جدیدی را به سایت اضافه کند.این افزونه ها یا قابلیت جدیدی به سایت اضافه میکنند یا امکانات موجود را توسعه میدهند.

همانطور که گفتیم شما به راحتی و با استفاده از قالب های آماده وردپرسی و بدون کدنویسی میتوانید در کمترین زمان ممکن یک سایت طراحی و راه اندازی کنید .اما یک سری قابلیت ها را باید بتوانیم گسترش دهیم که این کار با نصب افزونه ها بر روی سایت امکان پذیر است.

مثلاً شما برای انجام پارمترهای سئو نیاز به نصب افزونه های سئو را بر روی سایت خود دارید تا این مسیر را برای شما بهینه تر کنند.

افزونه وردپرس

معرفی بهترین افزونه های وردپرس

افزونه ووکامرس

یکی از افزونه هایی که برای ایجاد سایت های فروشگاهی بسیار کاربرد دارد افزونه ووکامرس است.

برای اینکه سایت وردپرس شما تبدیل به یک فروشگاه اینترنتی شود باید از یک پلاگین استفاده کنید که محبوب ترین آنها در این بخش ووکامرس است که با نصب این افزونه سایت شما تبدیل به یک فروشگاه آنلاین حرفه ای میشود .برخی از امکانات افزونه ووکامرس به شرح زیر است:

  • امکان اتصال به پست ایران
  • امکان چت و گفتگو آنلاین با مشتری
  • امکان اتصال به ترب و ایمالز و غیره

-تعریف مالیات خودکار

– مشخص کردن نحوه پرداخت

افزونه سئو وردپرس

هر کسی که یک سایت ایجاد میکند قطعاً دلش میخواهد سایتش جزو نتایج برتر گوگل باشد تا ورودی های بیشتری جذب کند و در نهایت به درآمد بیشتری هم برسد . اما رسیدن به نتایج برتر گوگل نیازمند تولید محتوای با کیفیت و رعایت نکاتی است که گوگل به آنها علاقه دارد و امتیاز میدهد.

به عنوان مثال یکی از مواردی که در نوشتن محتوا باید رعایت شود استفاده از کلمات کلیدی مناسب است.هر محتوای متنی باید برای یک یا چند کلمه کلیدی بهینه شود.یکی از کارهایی که افزونه سئوی وردپرس برای شما انجام میدهد این است که نکات مهم برای دستیابی به نتایج برتر را به شما یادآوری میکند.مثلاً اگر در URL  صفحه کلمه کلیدی درست را به کار نبرید این مسئله را به شما یادآوری میکند.

معروف ترین افزونه های سئو وردپرس Yoast seo یا Rank Math SEO  هستند که میتوانند کار سئو شما را راحت تر کنند.

افزونه فرم ساز

هر وبسایتی با هر روشی که طراحی و ساخته شود باید بتواند با مخاطبین خود ارتباط برقرار کند. یکی از بهترین راهکارها برای انجام این کار استفاده از فرم هایی است که به احتمال زیاد آنها را در سایت های مختلف دیده اید .فرم هایی که از شما ایمیل و یا شماره تلفن میگیرند و اجازه میدهند که پیغام خودتان را برای بخشهای مختلف سایت ارسال کنید.

یکی از بهترین افزونه ها برای این کار Gravity Form است . افزونه ای که هم امکانات گرافیکی مناسبی برای ساخت انواع فرم دارد هم از تقویم شمسی پشتیبانی میکند.

قالب وردپرس چیست؟

شاید برایتان سؤال باشد که قالب وردپرس چیست و چه کارآیی دارد؟ ساده ترین و عامیانه ترین تعریف از قالب وردپرس این است که قالب وردپرس همان جهارچوب یا دکور فروشگاه شماست .ظاهر سایت شما بر اساس قالب وردپرسی که انتخاب میکنید ساخته میشود. هنگامی که از خود می‌پرسید «چگونه در وردپرس سایت بسازیم؟»، یکی از ابزارهای ضروری که به آن نیاز پیدا می‌کند، قالب وردپرس است.

مثلاً فرض کنید می‌خواهید یک وب‌سایت فروشگاهی، دقیقاً مثل دیجی کالا بسازید. اگر بخواهید این کار را با کُدنویسی و یا حتی افزونه  المنتور انجام دهید، احتمالاً زمان زیادی برای انجام این کار نیاز دارید. اما با استفاده از قالب وردپرس می‌توانید در عرض چند دقیقه، یک وب‌سایت دقیقاً مثل دیجی کالا داشته باشید.

در واقع یک توسعه‌دهنده‌ی وب، یک بار تمام صفحات دیجی کالا را با تمام جزئیات آن طراحی کرده و آن را به‌صورت یک قالب یا پوسته وردپرس منتشر کرده است و حالا شما می‌توانید از آن برای ساخت وب‌سایت خود استفاده کنید.

دانستن این موضوع نیز خالی از لطف نیست که در مخزن وردپرس قالب‌هایی به‌صورت پیش‌فرض وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها هم به‌صورت رایگان استفاده کنید؛ اما راستش را بخواهید، این قالب‌ها خیلی ساده هستند و برای یک وب‌سایت حرفه‌ای کارایی چندانی ندارند.

تفاوت wordpress.org با wordpress.com چیست؟

وقتی صحبت از نصب وردپرس میشود متوجه منابع مختلف آموزشی و همچنین مخازن دانلود افزونه و قالب خواهید شد و ممکن است با دو وبسایت مرتبط با وردپرس تحت دامنه های wordpress.org یا wordpress.com آشنا شوید که بهتر است تفاوت این دو را بدانید.

WordPress.org وب سایت اصلی وردپرس است که با نام مخزن وردپرس هم شناخته می شود و برای دسترسی به انواع افزونه های رایگان وردپرسی، قالب رایگان ونصب وردپرس به این سرویس نیاز داریم که البته با وردپرس عجین شده و هر زمان در پیشخوان وردپرس افزونه یا قالبی را جستجو و نصب می کنید در حقیقت وردپرس در پس زمینه کار، به این وبسایت متصل شده و افزونه یا قالب مربوطه را فراخوانی و نصب کرده است.

اما WordPress.com هم قدمت دیرینه دارد، یکی از محبوب ترین عملکردهای آن میان کاربران، ساخت آواتارهای وردپرسی (Avatar) است البته کاربرد اصلی آن ارائه هاست  برای راه اندازی سایت وردپرسی است

در حقیقت WordPress.com بستری را فراهم می کند که بی نیاز از هاست و دامنه وردپرس را راه اندازی و استفاده کنید که البته در کشور ما با محدودیت مواجه است و عملا این وبسایت برای ما کاربردی ندارد پس می توانید برای استفاده از وردپرس، آن را از مخزن وردپرس دانلود کرده و روی هاست مخصوص وردپرس نصب کنید. به این نکته دقت داشته باشید برای ورود به سایت wordpress.com باید IP سیستم خود را تغییر دهید.

برای طراحی سایت وردپرس به چه چیزهایی نیاز داریم؟

حالا که میدانید وردپرس چیست و طراحی سایت با وردپرس چه مزیت ها و معایبی دارد و تصمیم خود را برای راه اندازی سایت با روش وردپرس گرفته اید باید بدانید که برای شروع کار به چه چیزهایی نیاز دارید.

۱-دامنه مناسب برای سایت

اولین چیزی که برای ساخت سایت با وردپرس نیاز دارید یک دامنه است .دامنه همان نام و آدرس وبسایت شماست.چیزی که قرار است کسب و کارتان با آن شناخته شود.در انتخاب نام مناسب برای سایت خیلی دقت کنید زیرا قرار است با همین نام اعتبار کسب کنید.اگر از قبل دامنه ای ثبت نکرده اید ممکن است کارتان کمی سخت شود زیرا بسیاری از نامها قبلاً ثبت شده اند و ممکن است پیدا کردن دامنه خوب زمانبر باشد.به هر حال اولین گام ثبت دامنه است.

۲-هاست مخصوص وردپرس

گام بعدی برای راه اندازی وبسایت وردپرسی خرید بهترین هاست مناسب سایت وردپرسی است که میخواهید راه اندازی کنید.وبسایت چیزی جز یک سری فایل کد نویسی شده و عکس و متن نیست ، پس همه این موارد باید روی یک هاست یا سرور ذخیره شود.

برای انتخاب بهترین هاست وردپرس، باید در مورد موضوعات مختلفی مثلِ منابع هاست، دیتاسنتر، سیستم‌عامل و … تصمیم بگیرید که تقریباً همه‌ی این موارد بستگی به نیاز سایتتان دارد.

۳-نصب وردپرس

در مرحله بعد سایت وردپرسی خودتان را نصب و راه اندازی و قالب آن را طراحی کنید.

۴–قالب و افزونه های وردپرسی

سپس قالب و افزونه های مورد نیاز را بر روی سایت نصب کنید.

وردپرس چگونه کار میکند؟

کار با سایت وردپرسی بسیار آسان است و شما به راحتی میتوانید با آن کار کنید.وردپرس یک پنل مدیریت ساده دارد که به پیشخوان وردپرس معروف است پس از نصب وردپرس و ورود به پیشخوان امکانات وردپرس برای مدیریت در دسترس میباشد.بخش های مختلف پیشخوان عبارتند از :

  • پیشخوان
  • نوشته ها
  • برگه ها
  • رسانه
  • دیدگاه
  • نمایش
  • قالب وردپرس
  • منوها
  • ابزارک ها
  • افزونه ها
  • کاربران
  • تنظیمات

و برخی آیتمهای دیگر با توجه به نوع طراحی سایت و موضوع سایت شما دارد.

قیمت طراحی سایت وردپرس در سال 1403

هزینه طراحی سایت وردپرس در سال 1403 چگونه است ؟ در جدول لیست هزینه های سال جاری بصورت حدودی قرار داده شده اند که تمامی قیمت ها بصورت حدودی بوده و بعد از مذاکره و بررسی امکانات دلخواه قیمت نهایی اعلام خواهد شد.

خدمات قابل ارائهقیمت بر حسب تومان
طراحی سایت فروشگاهی وردپرس با قالب آماده
طراحی با قالب آماده و پیکربندی بخشهای پیامک / حمل و نقل / کدهای تخفیف / درگاه / ورود و ثبت نام و 5 صفحه مورد نیاز دیگر
10.000.000
طراحی سایت شرکتی وردپرس با قالب آماده
با قالب آماده و پیکربندی بخش های دسته بندی / آلبوم تصاویر / نمایندگی ها / معرفی خدمات و …
8.000.000
طراحی سایت آموزشی وردپرس با قالب آماده
طراحی با قالب آماده و پیکربندی بخشهای پیامک / دوره ها / کدهای تخفیف / درگاه / ورود و ثبت نام ، اتصال به اسپات پلیر و 5 صفحه مورد نیاز دیگر
15.000.000
طراحی سایت فروشگاهی وردپرس با قالب اختصاصی با المنتور
طراحی با قالب هلو المنتور با توجه به طرح مورد نیاز شما (قیمت بر پایه 7 صفحه طراحی)
20.000.000
طراحی سایت فروشگاهی وردپرس با قالب اختصاصی بصورت کد نویسی اختصاصی
طراحی با قالب آماده و پیکربندی بخشهای پیامک / حمل و نقل / کدهای تخفیف / درگاه / ورود و ثبت نام و 5 صفحه مورد نیاز دیگر
30.000.000
طراحی سایت وردپرس با امکانات دلخواه
طراحی سایت با قابلیت افزودن امکانات مد نظر کارفرما بدون محدودیت در امکانات
تماس بگیرید
نکته : قیمت ها بصورت حدودی بوده و پس از بررسی دقیق درخواست کارفرما قیمت دقیق اعلام خواهد شد.

کلام پایانی

حال با مطالعه و بررسی مقاله بالا میتوانید راحت تر تصمیم بگیرید که وبسایت خود را با وردپرس طراحی کنید یا پروژه خود را با طراحی سایت اختصاصی پیش ببرید.

بطور کلی در صورتی که در ابتدای راه قرار دارید و نمیتوانید زیاد هزینه کنید و یا فعلا مشتریان زیادی ندارید میتوانید سایت خود را با وردپرس طراحی نموده و کار را پیش ببرید. هر زمان که نیاز به ارتقا و یا تبدیل آن به سایت اختصاصی داشتید ، میتوانید تمامی اطلاعات آن را به سایت اختصاصی جدید منتقل کرده و کسب و کار خود را گسترش دهید.

مجموعه کدنویس متشکل از تیم حرفه ای برنامه نویسی به صورت تخصصی به طراحی سایت و همچنین سئو (بهینه سازی رتبه سایت در گوگل)میپردازد. هدف اصلی ما ارائه بهترین خدمات با بالاترین کیفیت و طبق نیاز و خواسته مشتری و طراحی و ساخت سایت های تخصصی متناسب با نوع کسب و کار و برند مشتریان برای دستیابی آنها به بهترین نتایج در گوگل میباشد.و همچنین پشتیبانی فنی برای خدمات ارائه شده توسط ما به مشتریان عزیزمان از اولویت های شرکت ما میباشد.

طراحی و ساخت پیچیده ترین سایتهای شرکتی و فروشگاهی با استفاده از وردپرس از توانمندیهای شرکت کدنویس میباشد. با ما در ارتباط باشید.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

درخواست مشاوره رایگان

فرم تماس زیر را تکمیل نمایید. در اولین فرصت با شما تماس خواهیم گرفت.

اطلاعات تماس
اطلاعات تکمیلی

همچنین جهت ارتباط سریعتر میتوانید از  طریق تلگرام و واتساپ نیز با ما در ارتباط باشید.