طراحی سایت اختصاصی + قیمت طراحی سایت اختصاصی

طراحی سایت اختصاصی
طراحی سایت اختصاصی بهترین راه برای نمایانسازی هویت وبسایت شماست.در دنیای امروز و با گسترش استفاده از اینترنت ،اهمیت راه اندازی وبسایت و انتقال کسب و کارها به بستر اینترنت و فضای آنلاین بیش از پیش شده است و به نوعی داشتن یک وبسایت خوب بخشی از اعتبار هر کسب و کاری است.

فهرست محتوا

طراحی سایت اختصاصی و برنامه نویسی شده امروزه بسیار پر طرفدار است و کسب و کارها،شرکت ها و فروشگاههای اینترنتی تمایل زیادی به داشتن سایت اختصاصی برای خودشان نشان میدهند.

شاید این سؤال برای شما هم پیش بیاید طراحی سایت اختصاصی چیست؟ تفاوت طراحی سایت اختصاصی با طراحی سایت معمولی و قالب آماده چیست؟اصلا چرا سایت اختصاصی داشته باشیم و خیلی سؤالات دیگر. طراحی یک وبسایت اختصاصی، فرآیندی است که با هدف ایجاد یک تجربه منحصر به فرد و ارائه محتوایی با کیفیت برای کاربران، آغاز می‌شود. در این مقاله، به بررسی مزایا و مراحل طراحی یک وبسایت اختصاصی میپردازیم و به همه سؤالات فوق پاسخ میدهیم پس تا پایان همراه ما باشید.

طراحی سایت اختصاصی به چه معناست؟

طراحی سایت اختصاصی این امکان را به کسب و کارها میدهد تا برند خود را به بهترین شکل نشان دهند،بازار هدف خود را پیدا کنند و با مشتریان خود ارتباط مؤثر برقرار کنند. وبسایت اختصاصی یکی از ابزارهای مهم و حیاتی برای هر کسب و کار در دنیای دیجیتال است.

طراحی سایت اختصاصی شامل کلیه خدمات و فعالیتهایی است که برای کد نویسی ،طراحی و پیاده سازی یک سایت کاملاً اختصاصی صورت میگیرد.

برای راه اندازی و ایجاد یک سایت دو روش رایج وجود دارد یکی استفاده از سیستم های مدیریت محتوای آماده مانند وردپرس(قالبهای آماده) و دیگری سایتهای اختصاصی با کد نویسی و طراحی اختصاصی است.وردپرس یا قالبهای آماده از قبل طراحی شده و آماده هستند و شما میتوانید به سادگی و در زمان کم صاحب یک سایت شوید.اما این قالبهای آماده قابلیت خصوصی سازی آیتم ها را ندارند و اکثر فروشگاههایی که از این قالبهای آماده استفاده میکنند به نوعی ساختار یکسانی دارند.

اما طراحی سایت اختصاصی برای هر کسب و کار و کاربری توسط تیم طراحی و برنامه نویسی از صفر کد نویسی میشود و هیچ قالب آماده ای ندارد وقابل استفاده توسط اشخاص دیگر نیست.

طراحی سایت اختصاصی چیست؟

طراحی سایت اختصاصی به معنای ایجاد یک وبسایت منحصر بفرد است که بر اساس نیازهای ویژه یک فرد،شرکت و یا سازمان شخصی سازی شده است.اگر شما قصد ایجاد یک سایت با ایده های جدید و امکانات متفاوت دارید باید طراحی سایت اختصاصی را سفارش دهید تا صفر تا صد سایت به صورت اختصاصی و با کدهایی مختص به خود شما برنامه نویسی شود.

اهداف طراحی سایت اختصاصی کدامند؟

برخی از مهم ترین اهداف طراحی سایت اختصاصی عبارتند از:

  • افزایش فروش بیشتر (محصول یا خدمات)
  • افزایش تعداد بازدیدکنندگان
  • اطلاع رسانی سریع به کابران
  • توسعه و رشد کسب و کار
  • افزایش مشتریان بالقوه و گسترش حوزه بازاریابی
  • آسان بودن خرید برای مشتریان
  • امکان ارائه مشاوره پیش از خرید به مشتریان
  • اضافه نمودن ویژگیهای خاص و منحصر بفرد برای مشتریان
  • منحصر بفرد بود سایت اختصاصی برای مدیران سایت
  • استفاده بهینه از سرویس های باشگاه مشتریان
  • جمع آوری آمار و اطلاعات کارآمد از مشتریان جهت برنامه ریزی های کوتاه و بلند مدت

علت نیاز به طراحی سایت اختصاصی

اگر شما برای سایت و یا فروشگاه اینترنتی خود برنامه های بلند مدتی دارید و قصد اضافه کردن فیچرها و امکانات متعددی را دارید و میخواهید برند سازی کنید استفاده از قالبهای آماده مناسب کار شما نیست و از یک جایی به بعد دیگر سایت های مدیریت محتوای عمومی برای شما کاربردی ندارند.همچنین اگر نیاز به طراحی و دیزاین خاص برای سایت خود دارید و بالا بودن سرعت سایت برایتان اهمیت دارد حتماً باید به سراغ طراحی سایت اختصاصی بروید.

زمانی که صحبت از طراحی سایت اختصاصی به میان می آید، دیگر جایی برای سایتهایی مثل وردپرس  و دیگر بسترهایی با قالب آماده نیست.زیرا در این نوع وبسابت ها امکان محدودی برای اختصاصی سازی وجود دارد و تغییرات قابل انجام به تغییرات ظاهری و چند تغییر سطحی دیگر محدود میشود و علاوه بر این طراحی سایت های وردپرس نیاز به تخصص برنامه نویسی ندارد و قطعاً حرفه ای نیستند.

تمام ماژول ها و امکانات وبسایت هایی مانند Wordprees  و Joomla  توسط افرادی تولید میشوند که کوچکترین اطلاعی در مورد کسب و کار و اهداف و برنامه های شما ندارند و تنها هدف آنها ارائه یک قابلیت عمومی است که در تمام این نوع وبسایتها قابل استفاده باشد.

اما در طراحی اختصاصی یک سایت تمام امکانات برای رسیدن به یک قابلیت خاص و برای دستیابی به اهدافی از پیش تعیین شده و صرفاً برای یک کاربر و بر اساس نیازها و خواسته های وی ایجاد میشود.

وبسایتهای مانند وردپرس و اصولاً قالبهای آماده در میان مدت و بلند مدت برای کسب و کارهای متوسط و بزرگ ایجاد دردسر و مشکل میکنند که یکی از مهم ترین مشکلات امکان هک شدن راحت این وبسایت ها به دلیل Open Source  بودن آنهاست.زبان برنامه نویسی در این نوع سایتها PHP  است و چون ماهیت اصلی این وبسایت ها به گونه ای است که هر شخصی در هر کجای دنیا بتواند برای آن ماژول و قابلیت جدید بنویسد و برای همین لازم است Source در اختیار همه قرار داشته باشد از این رو این موضوع باعث شده است دست هکرها و برنامه های مخرب باز باشد تا بتوانند به راحتی اطلاعات سایت را سرقت کرده و یا سایت را از دسترس خارج کنند.

مزایا و ویژگی های سایت های اختصاصی چیست؟

طراحی سایت به صورت اختصاصی و مختص به کسب و کار شما و با توجه به نیازهای مخاطب شما قطعاً مزایا و ویژگی های برجسته و زیادی دارد در ادامه مهم ترین ویژگی های طراحی ساخت اختصاصی را عنوان میکنیم.

مزایای طراحی سایت اختصاصی

مهم ترین ویژگی های و مزایای طراحی سایت اختصاصی در مقایسه با قالب های آماده به شرح زیر میباشد:

۱-قابلیت ارتقاء و توسعه پذیری بالا

از اصلی ترین ویژگی های طراحی سایت اختصاصی قابلیت توسعه پذیری بالا و به روزرسانی دائمی طبق نیازهای روز کارفرماست.این قابلیت خصوصاً برای وبسایتهای فروشگاهی و خدماتی با توجه به توسعه محصولات و لاین های خدماتی به کمک شما می آید و در بسیاری از مواقع از تقبل هزینه های طراحی مجدد سایت جلوگیری میکند.در یک وبسایت اختصاصی شما میتوانید انواع ویژگی ها و ماژول های مورد نیاز و مد نظر خود را به راحتی به امکانات سایت خود اضافه کنید فقط کافیست موارد را از برنامه نویس تان بخواهید.و همچنین با داشتن یک وبسایت اختصاصی قادر هستید کنترل کاملی روی سایت خود داشته باشید و تغییرات لازم را به سرعت اعمال کنید.

۲-کاملاً منطبق با نیازهای کارفرما کد نویسی و طراحی میشود و تمام قابلیت هایی که نیاز دارید را میتوانید در دسترس داشته باشید.

اگر برایتان مهم است که سایت شما خاص و منحصر بفرد باشد و این مسئله برایتان اهمیت دارد ،حتماً به اختصاصی بودن طراحی سایت خود توجه کنید.وقتی شما از یک قالب آماده برای سایت خودتان استفاده میکنید خیلی از کسب و کارهای دیگر هم ممکن است همان قالب را خریداری کرده باشند و همزمان در حال استفاده از همان قالب باشند.و همچنین این امر در بهینه سازی موتورهای جستجو و سئو سایت نیز تأثیر گذار است زیرا قالب وبسایت بخشی از محتوای صفحه محسوب میشود و به نوعی اعتبار سایت است . همچنین گوگل اخیراً اعلام کرده است که به منحصربفرد بودن قالب سایت اهمیت میدهد که اگر گوگل به این گفته عمل کند دیگر طراحی سایت اختصاصی به یک الزام برای وبسایتهایی که میخواهند موفق شوند تبدیل میشود.

۳-امکان استفاده از رنگبندی ها و قالبهای خلاقانه و متفاوت

با کدنویسی و طراحی قالب اختصاصی شما میتوانید از طراح سایتتان بخواهید تا رنگها و المانهای مختص به بیزنس و کسب و کار شما را برایتان طراحی کند.

۴-امکان برخورداری سایت از کیفیت و سرعت بالا

امروزه با گسترش کسب و کارهای دیجیتال و اینترنتی،سرعت وبسایت یک پارامتر اصلی در تعیین کیفیت و ارزش آن میباشد.وب سایت هایی که با قالب آماده ایجاد میشوند برای شروع کار و یا کسب و کارهایی که پیچیدگی خاصی ندارند در ابتدای راه اندازی سرعت قابل قبولی دارند اما به مرور با افزایش دیتاهای سایت و یا گسترش کسب و کار،در صورتی که قالب آماده شما بهینه سازی نشود دیگر جوابگو نخواهد بود و شاهد افت چشم گیر سرعت لود وبسایت خواهید بود.

۵-امنیت در طراحی سایت اختصاصی خیلی بالاتر است

یکی دیگر از دلایل برتری طراحی سایت اختصای نسبت به قالبهای آماده ،امنیت بالای آن نسبت به سایر سیستمهاست.بسیاری از سایتهای وروپرسی و یا سایتهایی که با قالبهای آماده طراحی و ایجاد شده اند دارای ضعف های امنیتی بسیاری هستند که امکان آلودگی آنها به برنامه های مخرب را بالا میبرد.

۶-برند سازی و ایجاد هویت بصری:

یکی از مزایای اصلی طراحی سایت اختصاصی ،نمایان سازی هویت و برجسته کردن برند است و این امکان را به شما میدهد که بتوانید برند خود را به صورت منحصر بفرد نشان دهید و بازار هدف خود را به بهترین شکل پیدا کنید.

۷-بهینه سازی موتورهای جستجو

با طراحی یک وبسایت اختصاصی میتوان بهینه سازی مناسبی برای موتورهای جستجو انجام داد که باعث افزایش رتبه سایت در نتایج جستجو میشود.

۸- روند به‌روزرسانی و نگهداری:

به‌روزرسانی و نگهداری مداوم وبسایت اختصاصی از اهمیت بالایی برخوردار است. این شامل به‌روزرسانی نرم‌افزار، برطرف کردن آسیب‌پذیری‌های امنیتی، اضافه کردن قابلیت‌های جدید و موارد مشابه است. این فعالیت‌ها به بهره‌وری وبسایت و افزایش اعتماد کاربران به آن کمک می‌کند.

۹- ایجاد درآمد بیشتر:

یک وبسایت حرفه ای که به صورت اختصاصی طراحی شده است توجه بیشتری را به خود جلب کرده و بازدید بیشتری را برای سایت شما ایجاد میکند.انسانها ذاتاً به سمت چیزهای جذاب و خاص جذب میشوند .هنگامی که ورودی سایت بالاتر بشود قطعاً فروش بیشتری اتفاق خواهد افتاد و در نتیجه کسب و کار شما رشد بیشتری خواهد داشت.

معایب طراحی سایت اختصاصی:

در مقابل مزایا و ویژگی های بسیار زیادی که طراحی سایت به صورت سفارشی و اختصاصی دارد معایبی نیز دارد که به شرح زیر هستند.

هزینه‌های بالا:

یکی از اصلی‌ترین معایب طراحی سایت اختصاصی، هزینه‌های بالا و زمان‌بر برای طراحی و توسعه آن است. به دلیل نیاز به تخصص و توانایی‌های فنی بالا، هزینه طراحی سایت اختصاصی ممکن است برای بسیاری از افراد و کسب‌وکارها زیاد باشد.

زمان مصرفی:

طراحی یک وبسایت اختصاصی نیازمند زمان و توانایی‌های فنی بالایی است. این شامل زمان مورد نیاز برای تحلیل نیازها، طراحی رابط کاربری، توسعه و اجرای وبسایت است که ممکن است به چند ماه یا حتی سال‌ها نیاز داشته باشد.

نیاز به مدیریت و نگهداری دقیق:

وبسایت‌های اختصاصی نیازمند مدیریت و نگهداری دقیق هستند تا عملکرد بهینه خود را حفظ کنند. این شامل به‌روزرسانی نرم‌افزار، امنیت، پشتیبانی و بهبودهای مداوم است که نیازمند منابع زمانی و مالی می‌باشد.

فاکتورهای مهم در طراحی سایت اختصاصی  

فاکتورهای مهم در طراحی سایت اختصاصی

شاید وقتی تصمیم به ایجاد یک سایت میگیرید با توجه به روشهای ایجاد سایت که قابلیتها و هدفها و حتی هزینه های متفاوتی دارند این سؤال برایتان مطرح باشد که کدام روش طراحی و ساخت سایت را انتخاب کنید.خوب چند نکته برای تصمیم گیری در این مورد وجود دارد که در ادامه نکات مهم در انتخاب روش طراحی سایت را برایتان عنوان میکنیم.

۱-کارکرد و حوزه فعالیت : هدف شما از راه اندازی وبسایت چیست؟اولین نکته این است که ببینید برای چه هدف و چه کارکردی قصد راه اندازی وبسایت را دارید و وبسایت شما قرار است چه دستاوردهایی برای شما داشته باشد.اگر صرفاً نیاز دارید که یک سایت داشته باشید تا کسب و کارتان و یا خودتان را معرفی کنید قطعاً یک سایت وردپرسی با قالب آماده برایتان کافیست.اما اگر نیاز به خدمات و فیچرهای خاصی دارید و قصد دارید رتبه های بالای گوگل را کسب کنید حتماً باید یک سایت اختصاصی داشته باشید.

۲-بررسی رقبا : پس از تعیین هدفتان باید رقبای حوزه کاری خودتان را بررسی کنید.مثلاً اگر قرار است در حوزه ای مانند فروش گوشی ولپ تاب فعالیت کنید قطعاً و بدون شک یک سایت وردپرسی با قالب آماده اصلاً بدرد شما نمیخورد زیرا رقبای شما در این حوزه بسیار قوی کار کرده اند و شما هم باید حداقل بتوانید هم رده آنها باشید تا بتوانید از نظر امکانات سایت با آنها رقابت کنید پس باید به فکر طراحی سایت اختصاصی باشید.

البته این بدان معنا نیست که اگر در حوزه کاری خودتان رقبای قوی ای هنوز وجود ندارند پس لزومی به سایت اختصاصی و قوی نیست اتفاقاً این فرصت خوبی است که با قدرت وارد شوید و جایگاههای بالا را از آن خودتان کنید و کار رقبا را برای رسیدن به خودتان سخت کنید.

۳-زمان و هزینه : اگر هزینه راه اندازی سایت و مدت زمان راه اندازی برایتان خیلی مهم است باید از سایتهای قالب آماده استفاده کنید زیرا طراحی سایت اختصاصی به این دلیل که از صفر فقط برای شما و کسب و کار شما و طبق نیازهای شما برنامه نویسی و طراحی میشود هم زمان بر است و هم هزینه بالاتری دارد و بسته به نیازهای شما هزینه های آن متفاوت است.

۴-مخاطب هدف : مسئله مهم بعدی این است که مخاطب هدف سایت شما چه کسانی هستند زیرا اگر مخاطب شما قشر جوان باشند ،اگر یک سایت ساده با امکانات کم داشته باشید احتمالاً خیلی استقبال نخواهند کرد پس بهتر است طراحی سایت اختصاصی داشته باشید.

مراحل طراحی سایت اختصاصی:

تحلیل نیازها و برنامه‌ریزی:

در این مرحله، نیازها و اهداف وبسایت مورد بررسی قرار می‌گیرند. این شامل تعیین هدف، هویت برند، نیازهای کاربری و محتوا است.

طراحی و رابط کاربری (UI/UX):

طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری باید به طور جدی مدنظر قرار گیرد. استفاده از الگوها و دستورالعمل‌های طراحی بهبود تجربه کاربری را تضمین می‌کند.

توسعه و پیاده‌سازی:

انتخاب تکنولوژی مناسب و توسعه بر اساس نیازها و اهداف وبسایت انجام می‌شود. پیاده‌سازی رابط کاربری و اضافه کردن قابلیت‌های خاص نیز در این مرحله انجام می‌شود.

تست و بهینه‌سازی:

پس از پیاده‌سازی، وبسایت باید آزمون شود تا اطمینان حاصل شود که کارکرد آن به درستی است. همچنین، بهینه‌سازی برای بهبود عملکرد و سئو انجام می‌شود.

راه‌اندازی و پشتیبانی:

پس از تست‌ها، وبسایت آماده راه‌اندازی می‌شود. پشتیبانی و نگهداری نیز برای حفظ عملکرد بهینه وبسایت لازم است.

طراحی سایت اختصاصی برای چه کسانی مناسب است و به درد چه کسب و کارهایی میخورد؟

قبلاً به فاکتورهایی برای انتخاب طراحی سایت اختصاصی اشاره کردیم در ادامه به صورت اختصاصی تر بررسی میکنیم که این نوع طراحی سایت مناسب چه کسب و کارهایی با چه ویژگی هایی است.

طراحی سایت اختصاصی برای چه کسانی مناسب است ؟

با وجود تمام مزایایی که برای سایتهای اختصاصی گفتیم اما انتخاب این روش برای همه کسب و کارها مناسب نیست بنابراین بهتر است اگر برند اختصاصی دارید ویا شرایطی که در ادامه عنوان میکنیم را دارید سراغ طراحی سایت اختصاصی بروید.

  • اگر کسب و کار بزرگی دارید و حجم محصولاتتان زیاد است و روشهای فروش متفاوتی دارید و بیزنس شما گسترده است این روش مناسب شماست.
  • امکانات و طراحی های خاصی را برای سایتتان مد نظر دارید که در قالبهای آماده وجود ندارد.
  • قبلاً سایتتان را با وردپرس و یا هر پلتفرم قالب آماده دیگری طراحی کرده اید و حالا به هر دلیلی همچون ارتقاء سیستم قصد بازطراحی سایت را دارید.

مثلاً سایتهایی همچون دیجی کالا،علی بابا و سایتهای بزرگ دیگر همگی به صورت اختصاصی برنامه نویسی و طراحی شده اند.

طراحی سایت با Node.js چیست ؟

یکی از روشهای برنامه نویسی و طراحی سایت اختصاصی Node js است. طبق آمار 30 میلیون وب سایت با استفاده از کدنویسی Node.js ایجاد شده اند . Node.js یک حامی ثابت در ساخت برنامه های کاربردی وب و وب سایت های تعاملی است. بسیاری از شرکت‌ها مانند آمازون، نتفلیکس، eBay، Reddit، LinkedIn، Tumblr و PayPal ، با استفاده از Node JS نتایج عالی و چشم گیری  را بدست آورده اند. Node.js یک چارچوب فناوری پیشرو برای توسعه دهندگان و کسانی که قصد توسعه کسب و کارشان را دارند است زیرا بسیاری از ویژگی ها و امکانات  مورد نیاز آنها را برای رسیدن به اهدافشان دارد و همچنین شرکت توسعه Node js قادر به ارائه مزایای متعددی است از این رو استقبال شرکت های بزرگ از این روش برنامه نویسی بسیار زیاد است.

طراحی سایت با Node.js

ویژگی های Node.JS چیست؟

Node.JS یک زبان برنامه نویسی منبع باز سمت سرور است که توسط رایان دال کشف شده است. این برنامه  بر روی موتور جاوا اسکریپت V8 کار می کند. عملکرد اصلی Node JS مطابق با رویدادها انجام می شود و از این رو به عنوان یک سرور رویداد محور و غیر مسدود کننده شناخته می شود که انواع برنامه های تحت وب را ایجاد می کند. در زیر به برخی از ویژگی های بارز آن اشاره می شود.

  • ماهیت آن ناهمزمان یا غیر مسدود کننده با معماری میکروسرویس است.
  • کدنویسی تمیز و سازگاری بالا از ویژگی های برجسته آن است.
  • هر برنامه نویس جاوا اسکریپتی ، میتواند به سادگی کدهای Node.js را تغییر داده و آن را توسعه دهد.
  • Nodejs دارای کتابخانه های منبع باز و یک اکوسیستم بزرگ است.
  • استفاده از آن ساده است و می تواند برای نمونه سازی و همچنین توسعه سریع ، بهترین کارایی را داشته باشد.
  • خدماتی را ارائه می دهد که هم سریع و هم مقیاس پذیر هستند.
  • میتواند بصورت همزمان چندین کد را اجرا کند.
  • شما می توانید پلتفرم های SASS، Service و Desktop را همزمان ایجاد کنید.

چه شرکت هایی که از Node JS برای توسعه وب استفاده می کنند؟

شرکت‌های زیادی وجود دارند که تنها با استفاده از Node JS برای کسب‌وکار خود، تغییرات چشمگیری در تجارت و توسعه وب ایجاد کرده اند. از آنجایی که مزایای Node JS برای کسب‌وکارهای متعدد برای پیشی گرفتن از همتایان مفید بوده است. بنابراین،برخی این شرکت ها در اینجا فهرست شده اند تا اعتماد و اطمینان بیشتری به این فناوری ایجاد کنند.

Netflix و Node JS

اولین مورد در لیست ما نتفلیکس است. این انقلابی ترین برنامه توسعه یافته در این دوره فناوری بوده است. نتفلیکس بهترین و بزرگترین برنامه پخش ویدئو در جهان است که شامل فیلم ها و سریال های منتشر شده در سراسر جهان است. همچنین، با تعداد زیادی مشترک مانند 81 میلیون، این برنامه نقطه عطفی برای بسیاری از مشاغل بوده است. فضای مورد نیاز سرورهای آن و داده هایی که ذخیره می کند را تصور کنید. این غول پیکر است.

Uber و Node.JS

اوبر یک شرکت شبکه حمل و نقل است که بیشتر به خاطر اپلیکیشن تاکسی اینترنتی خود شناخته شده است. این شرکت با اجرای یک مدل تجاری جدید، حمل و نقل را برای همیشه متحول کرد. اوبر اکنون در 85 کشور و بیش از 900 شهر در سراسر جهان با بیش از 14 میلیون سفر در روز در دسترس است.

اوبر یکی از اولین شرکت هایی بود که از Node.js در تولید با سیستم تطبیق گسترده ای که بر روی این پلتفرم توسعه یافته بود استفاده کرد. به عنوان یک نتیجه از گزینه فناوری پذیرش Node، برنامه Uber به طور قابل توجهی عملکرد خود را افزایش داد، اطلاعات را به سرعت پردازش کرد، سرعت عملیاتی برنامه را افزایش داد، و خطاها را می توان به سرعت بدون نیاز به راه اندازی مجدد برطرف کرد.

LinkedIn و Node.JS

لینکدین یک سایت شبکه اجتماعی حرفه ای است که بر توسعه شغلی و شبکه سازی تمرکز دارد. در حال حاضر به 24 زبان در دسترس است و بیش از 675 میلیون عضو در 200 کشور و منطقه در سراسر جهان دارد. سمت سرور اپلیکیشن موبایل لینکدین توسط Node.js پشتیبانی می‌شود. برنامه موبایل جدید 20 برابر سریعتر از نسخه قبلی Ruby on Rails است، سرعت بالاتری دارد و از حافظه کمتری استفاده می کند. علاوه بر این، مصرف منابع به طور قابل توجهی بهبود یافت و منجر به کاهش ده برابری تعداد سرورهای مورد نیاز برای اجرای برنامه تلفن همراه شد.

لیست برخی از وبسایت های ایرانی که در طراحی سایت خود از نود جی اس استفاده کرده اند:

  • دیجی کالا
  • تکنولایف
  • زومیت
  • ترب
  • باسلام
  • فرادرس
  • داروکده
  • و …

هزینه طراحی سایت اختصاصی چگونه تعیین میشود؟

همانطور که قبلاً هم اشاره کردیم هزینه طراحی سایت اختصاصی نسبت به سایتهای وردپرس یا قالب آماده بیشتر است زیرا نیاز به صرف زمان و نیروی متخصص بیشتر و حرفه ای تری دارد. اما ممکن است سوال شما نیز باشد که هزینه های طراحی سایت به شکل اختصاصی چقدر است و چگونه تعیین میشود.برای تخمین هزینه ایجاد سایت باید به امکانات و حجم سایت و قابلیت هایی که نیاز دارید توجه کرد هر چقدر پیچیدگی سایت بیشتر باشد و امکانات بیشتری را بخواهید قطعاً هزینه طراحی سایت بیشتر خواهد شد.علاوه بر این در صورتی که نیاز به پشتیبانی و مدیریت سایت توسط شرکت طراح و سازنده را داشته باشید هزینه ها بیشتر خواهد شد.البته مجموعه طراحی سایت کدنویس دارای پشتیبانی رایگان ۶ ماهه است.شرکت ما نحوه پشتیبانی و مدیریت سایت را به شما آموزش میدهد و در جاهایی که نیاز به راهنمایی دارید قطعاً به شما کمک خواهد کرد.

لیست قیمت طراحی سایت اختصاصی در سال 1403

شرح خدماتقیمت بر حسب تومان
طراحی سایت شرکتی بصورت اختصاصی با قالب عمومی
طراحی سایت شرکتی اختصاصی با کدنویسی اختصاصی با استفاده از یکی از فریمورک های محبوب
50.000.000
45.000.000
طراحی سایت شرکتی بصورت اختصاصی با قالب اختصاصی بر اساس فیگما
طراحی سایت شرکتی اختصاصی با کدنویسی اختصاصی با استفاده از یکی از فریمورک های محبوب
65.000.000
57.000.000
طراحی سایت فروشگاهی بصورت اختصاصی با قالب عمومی
طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی با کدنویسی اختصاصی با استفاده از یکی از فریمورک های محبوب
65.000.000
57.000.000
طراحی سایت فروشگاهی بصورت اختصاصی با قالب اختصاصی بر اساس فیگما
طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی با کدنویسی اختصاصی با استفاده از یکی از فریمورک های محبوب
85.000.000
74.000.000
نکته : قیمت ها بصورت حدودی بوده و پس از بررسی دقیق درخواست کارفرما قیمت دقیق اعلام خواهد شد.

مجموعه تخصصی طراحی سایت و برنامه نویسی کدنویس

مجموعه کدنویس متشکل از تیم حرفه ای برنامه نویسی به صورت تخصصی به طراحی سایت و همچنین سئو (بهینه سازی رتبه سایت در گوگل)میپردازد. هدف اصلی ما ارائه بهترین خدمات با بالاترین کیفیت و طبق نیاز و خواسته مشتری و طراحی و ساخت سایت های تخصصی متناسب با نوع کسب و کار و برند مشتریان برای دستیابی آنها به بهترین نتایج در گوگل میباشد.و همچنین پشتیبانی فنی برای خدمات ارائه شده توسط ما به مشتریان عزیزمان از اولویت های شرکت ما میباشد.

طراحی و ساخت پیچیده ترین سایتهای شرکتی و فروشگاهی با استفاده ار فریم ورک های پیشرفته از توانمندیهای شرکت کدنویس میباشد. با ما در ارتباط باشید.

5 2 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

درخواست مشاوره رایگان

فرم تماس زیر را تکمیل نمایید. در اولین فرصت با شما تماس خواهیم گرفت.

اطلاعات تماس
اطلاعات تکمیلی

همچنین جهت ارتباط سریعتر میتوانید از  طریق تلگرام و واتساپ نیز با ما در ارتباط باشید.