طراحی سایت + قیمت طراحی سایت در سال 1403

طراحی سایت
طراحی سایت و طراحی فروشگاه اینترنتی چیست و چرا همه کسب و کارها به آن نیاز دارند؟  در دنیای دیچیتال امروز که استفاده از اینترنت و فضای مجازی همه گیری بیشتری پیدا کرده است داشتن یک وبسایت برای کسب و کارها و سازمان ها برای حضوردر فضای آنلاین و ارتباط با کاربران ضروری و حیاتی است.طراحی سایت و ایجاد کسب و کار وفروشگاه آنلاین میتواند تأثیر قابل توجهی در جذب بازدید کننده و مشتری و حفظ آنها داشته باشد.

فهرست محتوا

طراحی سایت برای کسب و کار مانند این است که شما فروشگاه خود را از یک کوچه بن بست در یک خیابان فرعی در شهری کوچک به یک مغازه شیک در بهترین مرکز خرید در قلب یک شهر بزرگ ببرید.

اما صرفاً داشتن یک وبسایت به تنهایی کافی نیست و باید مسائل دیگری نیز مد نظر قرار گیرد.در این مقاله در باره طراحی سایت ،اهمیت داشتن سایت برای کسب و کارها و سازمان ها و اینکه چطور سازمان ها و فروشگاهها میتوانند وبسایت های جذاب و کاربر پسند ایجاد کنند تا در جذب بیشتر مشتری موفق باشند مطالب کامل و جامعی ارائه میکنیم.

طراحی سایت چیست؟

طراحی سایت ، فرآیند برنامه ریزی، مفهوم سازی و تنظیم محتوا به صورت آنلاین است. امروزه طراحی سایت مفهومی فراتر از زیبایی شناسی است و عملکرد کلی وب سایت را در بر می گیرد. طراحی سایت همچنین شامل برنامه های وب، برنامه های موبایل و طراحی رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) می شود. در تقریباً 30 سالی که از زمان ایجاد اولین وب سایت میگذرد، عناوین شغلی متعددی برای توصیف مجموعه مهارت های مختلف مورد استفاده برای ایجاد یک وب سایت ظاهر شده است که هر ساله تعداد بیشتری از آنها منتشر می شود . این عناوین اغلب با هم همپوشانی دارند و معانی آنها از شرکتی به شرکت دیگر تغییر می کند. ما در این مقاله به شما بینش مفیدی در مورد نحوه ایجاد یک وب‌سایت می‌دهیم که نه تنها وبسایت شما ظاهر خوبی داشته باشد، بلکه به درستی کار کند و در موتورهای جستجو رتبه بالایی داشته باشد.

طراحی سایت چیست؟

اهیمت طراحی سایت چیست؟ چرا باید سایت داشته باشیم؟

اگر شما هم جزو کسانی هستید که میخواهید کسب و کارتان پیشرفت کنید و هر روز موفقیت بیشتری کسب کنید باید از قالب سنتی خود خارج شوید و به دنیای اینترنت وارد شوید و در نتایج جستجوی گوگل جایگاه برتر خود را بسازید.طراحی سایت به چند دلیل از اهمیت فراوانی برخوردار است و میتوان گفت اعتبار کسب و کار شماست.در ادامه برخی از مهم ترین دلایل داشتن وبسایت را برای کسب و کارها عنوان میکنیم.

اولین راه ارتباط

وبسایت شما میتواند اولین نقطه تماس و راه ارتباطی مشتریان بالقوه با شما باشد.در واقع سایت شما ویترین آنلاین فروشگاه یا سازمان و شرکت شماست.طراحی سایت حرفه ای بیانگر اعتبار و حرفه ای بودن و اهمیت شما به مخاطب و کاربر است.امروزه به دلیل مشغله کاری زیاد،ترافیک و هزاران دلیل دیگر افراد برای دریافت خدمات و یا خرید کالا اول در اینترنت و فضای مجازی به دنبال خواسته خود میگردند و در نهایت یا به صورت آنلاین خرید خود را انجام میدهند یا پس از یافتن گزینه مد نظرشان حضوری مراجعه میکنند پس کسب و کارهایی که در این فضا به صورت قوی وجود دارند شانس بیشتری برای موفقیت دارند.

یک وبسایتی که حرفه ای و خوب طراحی شده است خیلی زود توجه مخاطب را به خود جلب میکند و باعث میشود تصویری مطلوب از برند شما برای کاربر ایجاد شود.در دنیای دیجیتال امروز که مشتریان برای دادن اعتبار به یک کسب و کار بر اساس طراحی و ساختار و فعالیت سایت آن عمل میکنند، سرمایه گذاری بر روی طراحی یک وبسایت حرفه ای از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

یک وبسایت مدرن با جذابیت بصری و کاربری آسان که در ابتدا باعث جذب کاربر شود و در ادامه باعث ماندن کاربر برای زمان بیشتری در سایت شود و باعث ایجاد اعتماد در کاربر نسبت به کسب و کار شما بشود ،میتواند برند شما را برجسته تر و موفق تر کند.

بنابراین ضروری است که در هنگام راه اندازی یک وبسایت و یا به روز رسانی و اصلاح وبسایت قدیمی تان،طراحی سایت را در اولویت قرار دهید تا تأثیر اولیه عالی داشته باشد و موفقیت بیشتری در فضای اینترنت کسب کنید.

برند سازی

سایت ها با اهداف مختلفی طراحی و ساخته میشوند.برخی با هدف کسب درآمد، برخی با هدف ارائه خدمات و برخی دیگر با هدف معرفی برند و اعتبار سازی ساخته میشوند. سایت هایی که با هدف معرفی برند و اعتبار سازی  ساخته میشوند الویت آنها ایجاد اعتبار برای نام برند است. طراحی سایت نقش بسزایی در برند سازی و شناخته شدن برند شما دارد.طراحی سایت شما میتواند بیانگر هویت و پیام رسان برند شما باشد.رنگ سازمانی،تایپوگرافی،تصاویر و المان های سایت باید در هماهنگی با برند شما باشد تا معرف هویت برندتان باشد.

یک سایت پویا و فعال و حرفه ای که به طور کامل شما را به کاربران معرفی کند و خدمات و محصولات شما را به نمایش بگذارد باعث پیشرفت برند و کسب و کار شما خواهد شد.این گونه سایت ها باید محتوای با کیفیت و ارزشمند ایجاد کنند تا اعتماد و اعتبار خود را در بین مشتریان بالا ببرند.

طراحی سایت با هدف اعتبارسازی و برندینگ باید بر ایجاد یک حس حرفه‌ای، قابل اطمینان و متخصص برای بازدید کنندگان متمرکز باشد. استفاده از رنگ‌ها، فونت‌ها، تصاویر و طراحی مناسب می‌تواند به انتقال این حس کمک کند. محتوای سایت نیز باید حرفه‌ای، به روز و مرتبط با حوزه فعالیت سایت باشد. ارائه مدارک و گواهی‌های معتبر، نمایش پروژه‌های انجام شده، نمایش رضایت مشتریان قبلی و همچنین وجود اطلاعات تماس دقیق و راه‌های ارتباطی فعال از دیگر راه‌های افزایش اعتبار سایت است. به طور کلی، طراحی سایتی که هدف آن اعتبارسازی باشد باید بتواند این حس را القا کند که کاربر در حال تعامل با سازمان یا شرکتی معتبر، قابل اطمینان و حرفه‌ای است که می‌توان به آن اعتماد کرد.

همگام شدن با رقبا

امروزه حتی کوچکترین کسب و کارها نیز در بستر اینترنت فعالیت دارند، و چه بسا بسیاری از کسب و کارها از ابتدا فعالیت خودشان را فقط در فضای اینترنت و به صورت آنلاین راه اندازی کرده اند . حال اگر در این شرایط شما وارد این فضا نشوید از رقبای خودتان باز میمانید و حجم زیادی از مشتریان خودتان را از دست میدهید.اگر در گذشته در شغل شما رقیبتان فروشگاههای اطراف شما ویا شرکتهای فعال در شهرتان بودند اما امروزه با گسترش استفاده از اینترنت رقبای شما بسیار بیشتر هستند و از همه کشور رقیب دارید پس برای همگام شدن با رقبا و باز نماندن از بازار رقابتی باید کسب و کارتان را به روز کنید و وارد فضای اینترنت شوید.

یک وبسایت با طراحی خوب و برنامه نویسی قوی و کارآمد میتواند شما را از رقبا متمایز کند و برای شما یک مزیت رقابتی ارائه کند.خدماتی که در وبسایت خود برای مشتریان و کاربران ارائه میکنید میتواند جذابیت کسب و کار شما رابیشتر کند.

اهمیت و تأثیر طراحی سایت بر روی نرخ تبدیل

نرخ تبدیل وبسایت به درصدی از بازدیدکنندگان سایت اشاره دارد که اقدام مد نظر را انجام میدهند ،به طور مثال آن تعداد از بازدید کنندگان که محصول ما را خریداری میکنند و از یک بازدید کننده تبدیل به مشتری میشوند و یا آنهایی که اقدام به پر کردن فرم ها و یا خرید اشتراک میکنند.این نرخ تبدیل برای مشاغل خیلی مهم است زیرا مستقیماً بر درآمد و جذب مشتری تأثیر میگذارند.

نرخ تبدیل بالا یعنی تعداد بیشتری از بازدیدکنندگان اقدام مورد نظر را که منجر به افزایش فروش و درآمد سایت میشود را انجام میدهند.فرض کنید شما سایتی دارید که روزانه ۵۰۰ نفر بازدید کننده دارد حال هر چه درصد نرخ تبدیل این مشتریان بالقوه به خریدار و مشتری بالفعل بیشتر باشد یعنی سایت شما برای آنها کارآمد بوده و افزایش درآمد بیشتری خواهید داشت.

طراحی سایت حرفه ای و کاربر پسند تأثیر بسزایی در افزایش این نرخ تبدیل دارد زیرا نوع طراحی سایت میتواند بازدیدگنندگان را جذب و مجاب به اقدام کند و یا آنها را از اقدام موردنظر منصرف کند.

ایجاد کاتالوگ آنلاین برای معرفی محصولات

با پیشرفت فناوری و گشترش اینترنت و گسترش استفاده از فضای مجازی کاتالوگ های کاغذی به فراموشی سپرده میشوند از این رو بسیاری از شرکت ها، سازمان ها و کسب و کارها ترجیح میدهند که کاتالوگ محصولات و خدمات خود را به صورت آنلاین منتشر کنند که این کاتالوگ ها مزیت های زیادی دارند که شامل موارد زیر میشود:

دسترسی آسان: در گذشته شرکت ها برای معرفی محصولاتشان باید کاتالوگ های کاغذی را برای مشتریان با پیک یا پست ارسال میکردند تا بتوانند محصول یا خدماتشان را معرفی کنند که این امر هم مستلزم هزینه و هم زمانبر بود اما امروزه در فضای وبسایت کاربران به راحتی میتوانند با مراجعه به سایت از هر جای دنیا و در هر زمانی از شبانه روز کاتالوگ مورد نظر را مشاهد کنند.

به روز رسانی آسان: به روز رسانی و ایجاد تغییرات روی کاتالوگ های دیجیتال بسیار راحت و مقرون به صرفه است و برندها میتوانند به راحتی و با سرعت اطلاعات محصولات و خدمات به روز خود را در اختیار مشتریان قرار دهند.

صرفه جویی در هزینه : هزینه انتشار کاتالوگ آنلاین بسیار پایین تر از کاتالوگ کاغذی است ،در چاپ کاتالوگ کاغذی علاوه بر این که چاپخانه ها در تیراژهای معینی این کار را انجام میدهند شما به ازای هر مشتری یا هر فردی که قصد معرفی محصول خود به او را دارید باید یک کاتالوگ چاپ کنید که هم کاغذ بسیاری مصرف میشود و هم هزینه زیادی در بر دارد اما کاتالوگ دیجیتال در یک زمان قابل مشاده برای همه افراد است.

مفهوم طراحی سایت و انواع سایت از نظر کاربرد

مفهوم طراحی سایت

مفهوم طراحی سایت تقریباً از زمانی که وب سایت ها وجود داشته اند وجود داشته است البته قبلاً تعریف بسیار ساده تری برای آن وجود داشت چراکه ایجاد وب سایت فرآیند بسیار ساده تری بود. وقتی اولین وب‌سایتی را که در سال 1991 منتشر شد، با وبسایت‌های مدرن مقایسه می‌کنید، واقعاً می‌توانید ببینید که وب‌سایت‌ها چقدر تکامل یافته‌اند. امروزه ایجاد و نگهداری یک وب سایت پیچیده ترشده است و شامل یک اکوسیستم کامل از نقش ها و مجموعه مهارت ها می شود. برای طراحان، دانستن اینکه دقیقاً در کجای این اکوسیستم قرار می گیرید می تواند دشوار باشد. این مقاله جنبه‌های اصلی فرآیند ایجاد وبسایت را تشریح می‌کند و تصویری واضح از نقش شما، نقش‌های دیگران و مجموعه مهارت‌های مرتبط را ارائه می‌دهد.

انواع سایت ها از نظر کابرد

هر سایتی که طراحی میشود بر أساس کاربرد و نوع طراحی کارآیی متفاوتی دارد.به طور کلی وبسایتهای مختلف را بر أساس کاربرد به دسته بندی زیر میتوان تقسیم کرد.

  • سایت فروشگاهی که برای نمایش و فروش محصولات طراحی و ساخته میشود.
  • سایتهای شرکتی و تجاری و سازمانی که برای معرفی سازمان و محصولات طراحی و ساخته میشوند.
  • وبسایت های شخصی که امروزه جای خود را به پلتفرم هایی مانند ایستاگرام و فیس بوک و دیگر شبکه های اجتماعی داده اند.
  • وبسایت های آموزشی که با هدف آموزش ساخته میشوند.
  • وبسایت های سرگرمی که برای ارائه محتوای سرگرم کننده مانند فیلم ،داستان،عکس و بلاگ های سرگرمی ایجاد میشوند.
  • انجمن ها و فورم ها
  • وب سایت های نمونه کار و پورتفولیو
  • وبسایتهای خدماتی که برای معرفی خدمات و ارائه خدمات ایجاد میشوند.

طراحی فروشگاه اینترنتی

دلیلی وجود دارد که نسل کنونی را معمولاً نسل رضایت آنی می نامند چراکه دنیای ما بیشتر از همیشه به هم متصل بوده و به راحتی قابل دسترس میباشد . با چند کلیک و  چند دکمه، مردم از سراسر جهان می توانند محصولات و خدمات شما را به صورت 24 ساعته و در 365 روز سال خریداری کنند، مشروط بر اینکه شما یک فروشگاه آنلاین داشته باشید. گاها از این فروشگاه به عنوان فروشگاه اینترنتی یاد می شود. ظاهر کلی، سرعت و کیفیت سایت شما می تواند باعث فروش یا شکست کسب و کارتان شود.

طراحی فروشگاه اینترنتی

ساخت یک فروشگاه اینترنتی بروز و حرفه ای می تواند آینده کسب و کار شما را تضمین کند و یک سرمایه گذاری سودآور باشد.

فروشگاه اینترنتی

چه اقلام دست ساز منحصر به فردی داشته باشید که می خواهید آن ها را بفروشید و یا می خواهید یک تجارت عمده فروشی یا دراپ شیپینگ راه اندازی کنید، برای موفقیت آنلاین به یک وب سایت عالی با قابلیت تجارت الکترونیک نیاز دارید.

شاید شنیده باشید که ساخت یک فروشگاه اینترنتی فرآیندی طولانی است که می تواند هزینه زیادی داشته باشد اما ما به شما میگوییم که اینگونه نیست. شما می توانید یک فروشگاه اینترنتی سریع، آسان و نسبتاً ارزان با هزینه‌های اولیه نسبتاً پایین داشته باشید. شما میتوانید با ساخت یک فروشگاه انلاین رویاهای تجارت الکترونیک خود را همین امروز به واقعیت تبدیل کنید

طراحی سایت شرکتی

در بازار رقابتی امروز، وب سایت های شرکتی یک ضرورت هستند. از زمان انفجار صنعت اینترنت، دیگر داشتن یک وبسایت ، عالی در نظر گرفته نمی شود، بلکه یک فناوری ضروری برای هر کسب و کار شناخته میشود. دنیای تجارت مرتباً در حال تحول بوده است و بسیاری از قلمروهای بازار ناشناخته مانده اند. وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های تجاری در زندگی روزمره مردم  به یک ضرورت برای تراکنش‌های روزمره و مصرف اطلاعات تبدیل شده‌اند.

اگر یک شرکت هستید، طراحی سایت شما خیلی بیشتر از آنچه فکر می کنید اهمیت دارد. بر اساس تحقیقات اخیر، 50 درصد از مصرف کنندگان می گویند که طراحی وب سایت شرکتی برای برندینگ یک تجارت بسیار مهم است .

داشتن وب سایت یک بحث است، اما داشتن یک وب سایت عالی چیز دیگری است. برای ایجاد یک وب‌سایت شرکتی که کاربران را به وجد می‌آورد و آنها را بخود جذب میکند، باید فکری جدی و اساسی داشته باشید.

با یک وب سایت شرکتی سفارشی که توسط یک طراح حرفه ای و فقط برای شما طراحی شده است، در کسب و کار خود به صورت آنلاین بدرخشید.

مزایای طراحی سایت

در ادامه این مقاله ۱۰ مورد از مهمترین مزایای داشتن سایت را برایتان بیان میکنیم تا اگر تا کنون برای راه اندازی یک سایت برای کسب و کارتان تردید داشتید کاملاً مطمئن شوید که هر چه سریعتر باید اقدام به راه اندازی یک وبسایت اختصاصی برای کسب و کارتان کنید تا از دنیای رقابت و دنیای فناوری عقب نمانید.

۱۰ مورد از مزایای طراحی سایت

فروشگاهی بدون محدودیت زمانی و مکانی

با داشتن یک سایت و یا فروشگاه اینترنتی با آدرس و نام اختصاصی خودتان شما در ۲۴ ساعت شبانه روز و هفت روز هفته در کنار مشتریان خود از سراسر کشور و در برخی مشاغل از سراسر دنیا بدون هیچ محدودیت مکانی  و زمانی خواهید بود.در واقع وبسایت شما حتی در زمانی که شما در حال استراحت هستید در حال معرفی شما و خدمات و محصولتان به مشتری است.

صرفه جویی درهزینه های راه اندازی

همیشه برای راه اندازی یک فروشگاه هزینه های بسیار زیادی از جمله هزینه خرید یا اجاره مکان فروشگاه، هزینه دکوراسیون و تجهیزات و بسیاری هزینه های دیگر گریبانگیر افراد است اما با راه اندازی یک سایت و فروشگاه اینترنتی بسیاری از این هزینه ها از بین میرود.

فراگیری اینترنت

امروزه مهم ترین دلیلی که برای داشتن وبسایت ضرورت میبخشد فراگیر بودن اینترنت است.بیشتر افراد ترجیح میدهند به جای تحمل کردن ترافیک و اتلاف زمان در منزل راحت بنشینند .اولین جایی که افراد به دنبال خدمات مورد نظرشان میگردنند اینترنت است و اگر شما را در آنجا پیدا نکنند سراغ رقیبتان میروند.

مشتریان هدفمند

احتمال اینکه بازدیدکنندگان سایت شما به مشتری تبدیل شوند بسیار زیاد است زیرا آنها محصول و خدماتی را که به آن نیاز دارند در اینترنت جستجو میکنند و وقتی شما در نتایج جستجوی گوگل به آنها نمایش داده میشوید احتمال تبدیل شدنشان به مشتری زیاد است.

تعامل با مخاطبان

از دیگر مزایای داشتن وبسایت این است که شما میتوانید با مشتریان و مخاطبان خود ارتباط برقرار کرده و نظرات و انتقادات و پیشنهادات آنها را بشنوید و مشکلاتی که در راستای ارائه خدمات پیش می آید را بر طرف کنید.شما میتوانید رویداد و خبرهای مهم کسب و کارتان را در سریع ترین زمان ممکن از طریق وبسایت تان به مشتریان برسانید.

تبلیعات آسان

یکی دیگر از مزایای داشتن وبسایت امکان تبلیغات آسان و مستمر است .همچنین شما میتوانید هر بار که محصولاتتان ارتقاء میابد از طریق وبسایت و به راحتی و با کمترین هزینه محصولات خود را به مشتریان معرفی کنید در صورتی که اگر سایت نداشته باشید هر بار که تغییری در روند کاری خود ایجاد کنید مجبور هستید بروشور و کاتالوگ جدید چاپ و منتشر کنید که در این شرایط علاوه بر هزینه گزاف باید وقت و زمان زیادی را صرف اطلاع رسانی کنید.

از دیگر مزایای داشتن سایت این است که گستره بیشتری را هدف قرار میدهید و از آنجا که جمعیت زیادی از مردم دنیا از اینترنت استفاده میکنند بنابراین تبلیغات در اینترنت نسبت به سایر رسانه ها مانند رادیو و تلوزیون پر بازدیدتر و به مراتب آسان تر و ارزان تر است.

کنترل رفتار مشتری

از دیگر مزایای داشتن سایت این است که شما میتوانید به کمک آن کاربران را درک کنید و در نتیجه بتوانید رفتار آنها را پیش بینی کنید.از سوی دیگر به کمک داده های کثیر در وبسایت به کمک سرچ کنسول میتوانید اطلاعات جامع و کاملی را کسب و استخراج کنید.

از جمله این اطلاعات که میتوانید از این طریق کسب کنید شناخت منطقه جغرافیایی مشتریان است این که مشتریان شما از چه جاهایی و در چه زمانهایی به سایت شما مراجعه میکنند و خیلی اطلاعات دیگر.

درآمدهای جانبی

اگر شما یک وبسایت خوب راه اندازی کنید و به لحاظ طراحی و ساختار و سئو خوب عمل کنید و سایت شما بازدید خوبی داشته باشد و رتبه خوبی در گوگل داشته باشید میتوانید برای سایتهای دیگر نیز تبلیعات انجام دهید و درآمد دیگری علاوه بر کار خودتان کسب کنید.

افزایش مشتریان و کسب مشتری جدید

همانطور که قبلاً گفتیم شما اگر یک کسب و کار فیزیکی در شهر خودتان دارید و یا اگر شرکت و یا تولیدی هستید ، چند نفر در فضای فیزیکی هر روز میتوانند از کسب و کار شما بازدید کنند و شما را پیدا کنند؟قطعاً این تعداد محدود خواهد بود. طبق آمار، بیش از 4/2 میلیارد آدم در سراسر جهان، هر روز از اینترنت استفاده می‌کنند. حدودا 90% از این افراد، تا به حال  حداقل یک بار از اینترنت خرید کرده‌اند یا با یک شرکت از طریق اینترنت در ارتباط هستند. اما این آمار در ایران چطور است؟ جالب است بدانید که بیش از 56 میلیون نفر از جمعیت ایران، یعنی + 70 درصد ایرانی‌ها از اینترنت استفاده می‌کنند.

این اعداد و ارقام یک پیام مهم برای همه ما دارند که اینترنت یک فضای مهم و یک فرصت استثنایی برای جذب مشتری است .بازار بزرگی که بهتر است آن را از دست ندهید.پس اگر یک کسب و کار دارید که میخواهید به اندازه وسعت ایران آن را گسترش دهید و مشتریان زیادی کسب کنید همین حالا برای راه اندازی وبسایت اقدام کنید.

برای مشتریان خود ارزش آفرینی میکنید.

در بازار رقابتی و تنوع محصولات و خدمات امروز دنیا، محصولات یا خدماتی با ایجاد ارزش بیشتر، مورد توجه عموم قرار می گیرند. ارزش آفرینی در کسب و کارهای امروزی تنها به نحوه تولید محصولات یا عرضه خدمات مربوط نمی شود؛ بلکه شیوه معرفی آنها و دسترسی آسان تر  را هم دربرمی گیرد؛ مسیری که راه اندازی یک سایت یکی از روش های انجام آن می باشد.

با ایجاد یک وب سایت می توانید از طریق استراتژی های مختلفی چون صفحات لندینگ، تولید محتوای متنی، ویدئویی، سوالات متداول و …خدمات یا محصولات خود را معرفی کنید. اگر در ایجاد حس بهتر، اعتبار و شایستگی محصول یا خدمت تان موفق عمل کرده باشید، برای کاربران خود ارزش آفرینی کرده اید و از ثمرات آن نیز بهره مند می شوید.

انواع سایت

انواع سایت به صورت کلی به دو شکل است ؛ استاتیک و داینامیک .

انواع سایت

سایت استاتیک

یک وبسایت ایستا از نظر طراحی و عملکرد اغلب ساده است و هدفی ساده دارد و تعداد صفحات کمتری دارد.. محتوا و ظاهر وبسایتهای ثابت برای همه بازدید کنندگان صرف نظر از مرور گرها ، مکان ها و دستگاه هایشان  یکسان باقی میماند. در طراحی سایت استاتیک، بعد از طراحی امکان تغییر و به روزرسانی محتوا توسط مدیر سایت وجود ندارد و این کار حتما باید توسط برنامه نویس یا کاربر انجام گیرد. طراحی سایت استاتیک، طراحی سایت ارزان قیمت بوده و از امنیت بالایی برخوردار است. اما مشکلات فراوانی دارد . یک از مشکلات آن عدم داشتن سیستم مدیریت محتوا CMS می باشد .

صفحات وب ایستا نمیتوانند ورودی از بازدیدکنندگان دریافت کنند اما ممکن است حاوی عناصر قابل کلیک مانند لینک ها و دکمه های ناوبری باشند.این امر باعث میشود که آنها انتخابی مناسب برای سایت های نمونه کار و نمایش کاتالوگ باشند.

برای طراحی وب سایت های استاتیک معمولاً از زبان های برنامه نویسی html، css، جاوا اسکریپت، php و سایر زبان های برنامه نویسی استفاده می شود.

از مزایای سایت های استاتیک می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • هزینه راه اندازی این نوع سایت ها پایین است.
    امنیت بالایی دارند .
    اگر نیازمند تغییرات زیاد و مدوام نیستید سایت های ایستاتیک خوب هستند.
    در زمان کوتاهی راه اندازی میشوند.

معایب این نوع وبسایت ها نیز به شرح زیر است:

  • عدم ایجاد تغییرات و یا به روز رسانی توسط مدیر وبسایت.
    پایین بودن رتبه های کسب شده در موتورهای جستجو و ضعیف بودن سئو آن ها
    بالا بودن هزینه نگهداری وب سایت های استاتیک.
    محدود بودن تعداد صفحات موجود در وب سایت.

وبسایت داینامیک یا پویا

اغلب سایت های موجود به صورت داینامیک طراح می شوند و دارای صفحات زیادی هستند و معمولاً با استفاده از cmc ها ساخته میشوند. در طراحی سایت داینامیک بعد از طراحی مدیر سایت می تواند هر گونه تغییر را در محتوای سایت انجام دهد. سایت های داینامیک CMS یا سیستم مدیریت محتوا دارند.یک وبسایت پویا میتواند محتوا و ظاهر خود را بر أساس عوامل متعددی همچون موقعیت مکانی بازدید کنندگان ،ترجیجات زبانی و موارد دیگر تغییر دهد.وب سایت پویا برای تجارت الکترونیک،انجمن ها،رسانه های اجتماعی و رزرو بلیط انتخاب مناسبی است.سایت آمازون یک نمونه محبوب از یک سایت پویا است.در صفحه اول سایت آمازون توصیه های محصول را به بازدیدکنندگان بر أساس مکان، خرید و سابقه جستجو نشان میدهد.

یک وب سایت همچنین می تواند ترکیبی از صفحات وب ثابت و پویا باشد. چنین وب سایت هایی معمولاً دارای صفحات اطلاعات ثابت و ثابت مانند درباره و تماس با ما هستند و صفحات دیگری مانند کاتالوگ محصول، فید اخبار و صفحه اصلی پویا هستند.

اکثر سایت های خبری،آموزشی و فروشگاهی داینامیک هستند. Dynamic website معمولا اطلاعات خود را در پایگاه های داده ذخیره می کنند و در نتیجه اضافه کردن، حذف کردن و ویرایش کردن این اطلاعات باعث پویا شدن آن می شود.  

برخی از مزایای وب سایت داینامیک به شرح زیر است:

  • مدیریت وب سایت های داینامیک کار نسبتاً آسانی است و نیاز به اطلاعات برنامه نویسی و یا دانش فنی ندارد.
  • اطلاعات موجود در سایت های داینامیک قابل مدیریت هستند.

معایب وب سایت داینامیک را نیز می ‌توان موارد زیر دانست.

  • استفاده از بانک اطلاعاتی در وب سایت های داینامیک نیاز به فضایی برای ذخیره سازی آن ها دارد که به این منظور باید یک سرور برای کار تهیه شود و تهیه سرور هزینه ‌بر است.
  • وب سایت های داینامیک می ‌توانند در معرض مشکلات امنیتی قرار بگیرند به همین دلیل برقراری امنیت در سیستم های اطلاعاتی و برنامه نویسی سایت یک امر بسیار مهم است.
  • اگر یک وب سایت داینامیک نیاز پیدا کند که کد نویسی آن تغییر کند، سر در آوردن از کد های برنامه نویس قبلی که سایت را نوشته دشوار است، که البته با استفاده از cms ها می توان این مشکل را برطرف کرد.

انواع روشهای طراحی سایت

برای طراحی وبسایت میتوانید یکی از سه روش زیر را انتخاب کنید:

  1. استفاده از سیستم های مدیریت محتوا یا همان cms ها برای طراحی و ساخت وبسایت
  2. ساخت وب سایت با استفاده از سایت سازها
  3. طراحی سایت به صورت اختصاصی و سفارشی

طراحی سایت وردپرس

اگر بخواهید از روش سیستم مدیریت محتوا برای طراحی و ساخت سایت استفاده کنید، روش ساخت سایت شما مبتنی بر استفاده از یک نرم افزار می شود که کار راه اندازی سایت را بر عهده می گیرد. سایت هایی که با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا ساخته می شوند، تقریباً به صورت نیمه آماده هستند و تنها کاری که شما باید بکنید پر کردن محتوای آن سایت ها با استفاده از عکس، متن و غیره است. شناخته شده ترین و معمول ترین نمونه سیستم های مدیریت محتوا، وردپرس، جوملا و مجنتو هستند که محبوب ترین آن ها وردپرس است.

مزایای طراحی سایت با وردپرس

اگر جزو افرادی هستید که کسب و کار خود را به تازگی شروع کرده اید و تنها به دنبال راهی هستید که خدمات و محصولات خود را معرفی کنید و سایت شما پیچیدگی خاصی ندارد، راه اندازی وب سایت با استفاده از cms ها بخصوص وردپرس می تواند یک گزینه ایده آل برای شما باشد. استفاده از وردپرس مزایایی را برای شما به ارمغان می‌آورد که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

  • سایت های که با استفاده ازروش وردپرس طراحی می شوند در زمان کوتاهی و با سرعت بالا قابل پیاده سازی هستند.
  • سایت های طراحی شده با استفاده از وردپرس، سازگاری بیشتری با موتورهای جستجو دارند.
  • سایت هایی که با استفاده از وردپرس  پیاده سازی می شوند هزینه کمتری را نیاز دارند.
  • کار کردن با پنل مدیریتی سایت های وردپرسی، برای کاربران با سطح سواد های مختلف آسان است.
  • سایت هایی که با استفاده از وردپرس پیاده سازی می شوند دارای امنیت  نسبتاً بالایی هستند اما امکان دسترسی به اطلاعات در آنها نیز زیاد است .
  • هر زمان صاحب سایت به یک آپشن نیاز داشته باشد، می تواند از بین تعداد بیشماری افزونه که برای آن کار در نظر گرفته شده اند، یکی را انتخاب کند و سایت خود را سفارشی کند. در نتیجه وردپرس با استفاده از این افزونه ها به راحتی قابل توسعه است.

معایب طراحی سایت با وردپرس

وردپرس با اینکه  به عنوان محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا در دنیا شناخته شده است اما، این موضوع به این معنا نیست که وردپرس هیچ ضعف و عیبی ندارد ، در عین حال نقدرهای بسیاری بر وردپرس وارد است، برخی از معایب وردپرس را در این بخش بررسی می‌ کنیم.

  • اولین ایراد وردپرس را می توان آسیب پذیر بودن آن در نظر گرفت. درست است که موضوع امنیت در این cms بسیار مورد اهمیت قرار دارد اما، هیچ وقت نمی توان به صورت صد در صد وردپرس را امن دانست. امنیت در بستر اینترنت یک مسئله نسبی است و هرچه شما  میزان آزادی عمل بیشتری را برای کاربران خود ایجاد کنید به همان میزان سطح امنیت ممکن است کاهش پیدا کند.
  • یکی دیگر از معایب وردپرس را می ‌توان ضعف های موجود در کدنویسی آن دانست. بخش‌هایی از این cms با شیوه هایی به جز شی گرایی برنامه نویسی شده است که باعث می شود توسعه آن ها و بهبود آن ها با مشکل مواجه شود.
  • می توان یکی از معایب وردپرس را عدم وجود پشتیبان اختصاصی برای هر وب سایت در نظر گرفت. و اگر مشکلی برایتان پیش بیاید باید یا خودتان مشکل را حل کنید یا با صرف وقت و هزینه زیاد از کارشناسان بخواهید که مشکل را برایتان رفع کنند.

طراحی سایت با سایت سازهای آماده

روش دوم طراحی و ساخت وبسایت، استفاده از سایت سازها است. سایت سازها به شما کمک می کنند بدون هیچ گونه دانش برنامه نویسی و فنی بتوانید سایت خود را طراحی کنید. برای مثال سایت ساز پرتال و سایت ساز ویکس، نمونه هایی از روش دوم ساخت وب سایت هستند.

خدمات ساخت وب سایت در این سایت ساز ها معمولاً رایگان است اما در برخی از موارد ساخت سایت های فروشگاهی نیاز به پرداخت هزینه ماهیانه دارد.

طراحی سایت اختصاصی

روش سوم مورد استفاده برای ساخت سایت ها استفاده از روش های اختصاصی و سفارشی است. در این روش شما باید از یک تیم برنامه نویسی حرفه ای  بخواهید تا دقیقاً سایتی که مدنظر شما است را طبق نیازها و خواسته های شما  کدنویسی و طراحی کنند.

طراحی سایت اختصاصی یعنی اینکه  که شما به آپشن ها و آیتم هایی در سایت خود نیاز دارید که در هیچ یک از سایت های آماده و یا cms ها وجود ندارد و تنها راهی که می توانید آن ها را داشته باشید، کمک گرفتن از یک تیم برنامه نویسی برای نوشتن این آپشن ها است؛ که آن ها باید این آپشن ها را به صورت یک سایت به شما تحویل دهند.

سایت های اختصاصی معمولا باید به صورت صفر تا صد  توسط یک تیم توسعه، برنامه نویسی و طراحی شوند و از طرفی هیچ شرکت و یا سازمانی نیز به آن دسترسی نخواهد داشت و این سایت تنها مختص به سازمانی است که برای آن نوشته شده است و مشابه آن در جای دیگر وجود ندارد از این رو به نوعی خاص بودن شما را نیز نشان میدهد.

با داشتن یک وب سایت اختصاصی می توانید هر زمان که اراده کردید قابلیت و امکان جدیدی را به سایت خود اضافه کنید و محدودیتی در این زمینه در مقابل شما وجود ندارد.با توجه به برخی نکات میتوانید برای داشتن سایت اختصاصی تصمیم گیری کنید.

  • اگر بودجه شما برای راه اندازی وب سایت کافی است بهتر است از وب سایت اختصاصی استفاده کنید.
  • اگر پیچیدگی سایتی که قرار است داشته باشید زیاد است نیاز به وب سایت اختصاصی دارید.
  • اگر تعداد بازدیدهایی که از وب سایت شما به عمل می آید، زیاد است باید یک وب سایت اختصاصی داشته باشید.
  • اگر تعداد محصولات و تعداد صفحات زیادی دارید و یا اگر سایت آموزشی دارید که بخش های مختلفی دارد نیاز به طراحی سایت اختصاصی دارید.

تفاوت سایت وردپرسی با سایت اختصاصی در چیست

همانطور که گفتیم سایت های اختصاصی و سفارشی با سایت های وردپرسی تفاوتهایی دارند که در ادامه مهم ترین آنها را عنوان میکنیم.

اولین تفاوت سایت وردپرسی با سایت اختصاصی، آپشن ها و امکاناتی است که در هر سایت وجود دارد. در برخی از موارد عملکردی و کارایی  که شما به آن نیاز دارید در سایت وردپرسی وجود ندارد و به همین دلیل مجبور می ‌شوید که به صورت اختصاصی یک سایت را طراحی کنید.

تفاوت دیگر سایت وردپرسی با سایت اختصاصی، هزینه ای است که برای پیاده سازی سایت باید در نظر بگیرید. سایت های وردپرسی را می توانید با هزینه کم پیاده سازی کنید در صورتی که سایت های اختصاصی برای راه اندازی  نیاز به هزینه بیشتری دارند.

تفاوت سوم سایت وردپرسی با سایت اختصاصی، توانایی توسعه و گسترش سایت در آینده است که این مورد با استفاده از سایت های اختصاصی قابل طرح و انجام است.

کاربرد سایت های وردپرسی با سایت های اختصاصی نیز متفاوت است. معمولا سایت های وردپرسی برای کسب و کارهای کوچک و نوپا و شرکت هایی که به تازگی کسب و کار خود را آغاز کرده اند مناسب هستند اما، سایت های اختصاصی برای سازمان ها و ارگان ها و فروشگاههای بزرگ که دارای سیستم های خاص و پیچیده هستند مناسب می باشند.

مراحل طراحی سایت چیست؟

مراحل طراحی سایت

مراحل طراحی سایت  با توجه به درخواست کاربر می تواند متفاوت باشد. اینکه بخواهید سایت برای شما اختصاصی طراحی و کد نویسی شود و یا اینکه از سیستم های آماده استفاده کنید کمی در مراحل راه اندازی متفاوت است .اگر بخواهید از cms برای طراحی وب سایت استفاده کنید، مراحل طراحی به شکل زیر است.

  1. ابتدا باید دامنه مورد نظر خود را انتخاب و خریداری کنید.
  2. خریداری هاست اقدام بعدی ست که باید انجام دهید.
  3. سپس باید cms خود را بر روی هاست نصب کنید.
  4. یک قالب مناسب برای وب سایت خود انتخاب کنید.
  5. صفحات اصلی سایت را طراحی کنید.
  6. در نهایت باید عکس ها و متن های مورد نظر خود را در سایت قرار دهید.

اگر بخواهید به روش اختصاصی سایت خود را طراحی کنید باید مراحل زیر را طی کنید.

  1. ابتدا باید دامنه را انتخاب کنید.
  2. هاست مورد نظر خود را تهیه کنید.
  3. زبان برنامه نویسی طراحی سایت را انتخاب کنید و شروع به کدنویسی سایت کنید.
  4. رنگ بندی و گرافیک سایت خود را مشخص کنید.
  5. پس از آماده شدن سایت با استفاده از متن، عکس، ویدیو و غیره، اطلاعات سایت خود را تکمیل کنید

یک طراح سایت چه وظایفی دارد؟

آنچه را که کاربر می بیند در یک مرورگر اتفاق می افتد و شامل طراحی و توسعه front-end است. طراحی اصولا رنگ‌ها، طرح‌بندی، فونت و تصاویر یک وب‌سایت را مشخص می‌کند . همه چیزهایی که در برندسازی و قابلیت استفاده یک وب‌سایت وجود دارد و به ابزارهایی مانند Photoshop، Illustrator، Fireworks و Sketch نیاز دارد. استفاده از زبان های برنامه نویسی مانند HTML، CSS و جاوا اسکریپت برای پیاده سازی آن طراحی، توسعه front-end نامیده می شود.

این زبان ها امکان تعامل با دکمه ها، تصاویر، متن، فرم های تماس و منوهای پیمایش را برای کاربران فراهم می کند. . برخی از طراحان کد می نویسند و برخی توسعه دهندگان فرانت اند طراحی می کنند. برخی از طراحان به یک قطعه کد دست نمی زنند. و برخی از توسعه دهندگان فرانت اند به کدنویسی پایبند هستند و نه چیز دیگری.

چیزی که کاربر نمی بیند روی یک سرور اتفاق می افتد و شامل توسعه back-end است. یک وب‌سایت برای ذخیره و سازماندهی تمام داده‌هایی که از سمت کاربر میآیند، به یک بک‌اند نیاز دارد. بنابراین اگر کاربری چیزی را خریداری کند یا فرمی را پر کند، اطلاعاتی را در یک برنامه کاربردی در قسمت front وب سایت وارد می کند و این اطلاعات در پایگاه داده ای که روی سرور قرار دارد ذخیره می شود. یک وب سایت همانطور که شما می خواهید کار می کند زیرا قسمت های جلویی و پشتی یک وب سایت همیشه در حال ارتباط هستند. یک توسعه دهنده بک اند مانند راهنما عمل میکند. آن‌ها مطمئن می‌شوند که برنامه‌ها، پایگاه‌های داده و سرورها با استفاده از زبان‌هایی مانند Ruby، PHP، .Net، و Python به همراه چارچوب‌هایی مانند Ruby on Rails و Code Igniter با هم هماهنگی دارند.

وظایف یک فرانت اند کار چیست؟

فرانت اند سایت شامل تمامی کدهایی در سایت است که مخاطب یا کاربر میتواند آن را ببیند . تمام ویژگیهای ظاهری سایت که پس از ورود به ان قابل مشاهده است شامل آن میشود.همانطور که در بالاتر به آن اشاره کردیم برای طراحی و توسعه فرانت اند یک سایت، نیاز به تسلط به زبان های برنامه نویسی نظیر: HTML ،CSS و جاوا اسکریپت دارید. لازم به ذکر است که به منظور طراحی پروژه‌های بزرگ و حرفه‌ای، نیاز به همکاری یک گرافیست نیز وجود دارد تا ابتدا به وسیله نرم افزارهای گرافیکی بخش‌های مختلف سایت طراحی شود و سپس متخصص فرانت اند آن‌ها را به کدهای قابل فهم برای سیستم تبدیل کند.

وظایف یک بک اند کار چیست؟

بک اند در طراحی سایت در واقع همان کدهای سمت سرور و کدهایی است که کاربران سایت آن‌ها را مشاهده نمی‌کنند. متخصص بک اند که در قالب یک تیم یا به صورت فردی فعالیت می‌کند، مسئولیت کدنویسی ساختار و ستون‌های اصلی سایت را بر عهده دارد. به بیانی دیگر تمامی امکانات و عملکردهای سایت در این بخش کدنویسی می‌شوند و معمولا بدین منظور از زبان‌های برنامه نویسی Python، ASP و PHP استفاده می‌شود.

عناصر طراحی وبسایت

هنگام طراحی سایت، مهم است که ظاهر و عملکرد سایت را در نظر بگیرید. ادغام این عناصر قابلیت استفاده و عملکرد کلی سایت را به حداکثر می رساند. قابلیت استفاده سایت شما شامل عناصری مانند رابط کاربری آسان برای پیمایش، استفاده مناسب از گرافیک و تصاویر، متن خوب نوشته شده و به خوبی قرار داده شده و طرح رنگ است. عملکرد سایت شما به سرعت، رتبه بندی، قابلیت جستجو و توانایی جذب مخاطبان شما اشاره دارد.

المان های وبسایت

عناصر بصری

شامل عناصری است که باید هنگام طراحی سایت خود در نظر بگیرید تا مطمئن شوید همه چیز به خوبی با هم کار می کند. هر بخش نکات و ترفندهایی را برای کمک به شما در شروع ارائه می کند.

فونت ها

فونتی را انتخاب کنید که طراحی کلی شما را تحسین کند. فونت باید با طرح رنگ، گرافیک، تصاویر شما جفت شود و لحن کلی وب سایت شما را تقویت کند. ابزارهایی مانند Canva’s Font Combinator می توانند به شما کمک کنند تا یک تطابق کامل با فونت خود پیدا کنید. ابزارهای طراحی وب مانند PageCloud حتی شامل جفت فونت های متعدد در برنامه خود می شوند.

رنگ ها

رنگ ها یکی از مهم ترین عناصری هستند که در طراحی سایت باید در نظر گرفته شوند. به خاطر داشته باشید که تصورات نادرست زیادی در مورد روانشناسی رنگ وجود دارد ، و مهم تر این است که روی رنگ هایی تمرکز کنید که طراحی کلی و لحن وب سایت شما را تحسین می کنند. طرح رنگ خود را با برند خود و پیام هایی که می خواهید به مخاطبان خود منتقل کنید هماهنگ کنید.

چیدمان

اینکه چگونه تصمیم می گیرید محتوای خود را مرتب کنید، تاثیر چشمگیری بر قابلیت استفاده و عملکرد سایت شما خواهد داشت. هیچ قانون خاصی برای انتخاب چیدمان وجود ندارد، با این حال، چند اصل اصلی وجود دارد که باید در نظر داشته باشید . مطمئن شوید که نیازهای مخاطبان هدف خود را در نظر گرفته اید و از استفاده از طرح بندی بیش از حد تحریک کننده که ممکن است پیام هایی را که می خواهید منتقل کنید کم کند، خودداری کنید.

تصاویر و نمادها

طرح‌های شگفت‌انگیز می‌توانند اطلاعات زیادی را تنها در چند ثانیه به هم منتقل کنند. این امر با استفاده از تصاویر و آیکون های قدرتمند امکان پذیر شده است. تصاویر و نمادهایی را انتخاب کنید که پیام شما را پشتیبانی و تقویت کنند. یک جستجوی سریع در گوگل برای تصاویر استوک و نمادها هزاران گزینه ایجاد می کند.

عناصر عملکردی

هنگام طراحی سایت خود باید این عناصر کاربردی را در نظر بگیرید. وب سایتی که به درستی کار می کند برای رتبه بندی بالا در موتورهای جستجو و ارائه بهترین تجربه ممکن به کاربران شما بسیار مهم است.

سرعت سایت

هیچ کس یک وب سایت کند را دوست ندارد. انتظار بیش از چند ثانیه برای بارگیری یک صفحه می تواند به سرعت بازدید کننده را از ماندن یا بازگشت به سایت شما باز دارد. صرف نظر از زیبایی، اگر سایت شما سریع بارگذاری نشود، در جستجو عملکرد خوبی نخواهد داشت (یعنی رتبه بالایی در گوگل کسب نخواهد کرد). سازندگان برتر سایت معمولاً محتوای شما را برای بارگذاری سریع‌تر فشرده می‌کنند، اما هیچ تضمینی وجود ندارد. حتماً تحقیق کنید که کدام سازندگان سایت برای محتوایی که در سایت خود خواهید داشت بهترین کار را خواهند داشت. به عنوان مثال، PageCloud تصاویر شما را برای اطمینان از زمان بارگذاری سریع برای سایت هایی با عکس های بزرگ ویا چندتایی بهینه می کند.

ناوبری صحیح

فهرست ناوبری یکی از عناصر اصلی وب سایت است که تعیین می کند یک وبسایت به درستی کار می کند یا خیر. این فهرست وظایف مختلفی دارد اما مهمترین وظیفه منوی ناوبری ، معرفی صفحات مختلف وبسایت به بازدید کنندگان است. بازدید کننده میتواند با مشاهده منوی ناوبری ، برگه های مختلف سایت را مشاهده نموده و برگه مورد نظر را انتخاب نماید.

تعاملات کاربر

بازدیدکنندگان سایت شما بسته به دستگاه خود راه های مختلفی برای تعامل با سایت شما دارند (پیمایش، کلیک، تایپ و غیره). بهترین طراحی های وب سایت این تعاملات را ساده می کند تا به کاربر این حس را بدهد که کنترل دارد.

ساختار سایت

ساختار یک وب سایت نقش مهمی در تجربه کاربری (UX) و بهینه سازی موتور جستجو (SEO) دارد. کاربران شما باید بتوانند به راحتی در وب سایت شما بدون مواجهه با مشکلات ساختاری حرکت کنند. اگر کاربران هنگام تلاش برای پیمایش در سایت شما گم می شوند، به احتمال زیاد “خزنده ها” هستند. خزنده (یا ربات) یک برنامه خودکار است که در وب سایت شما جستجو می کند و می تواند عملکرد آن را تعیین کند. ناوبری ضعیف می تواند منجر به تجربه کاربری و رتبه سایت ضعیف شود.

طراحی سایت واکنشگرا و سازگاری بین مرورگرها و بین دستگاه ها

یک طراحی سایت عالی باید در همه دستگاه ها و مرورگرها (بله، حتی اینترنت اکسپلورر) زیبا به نظر برسد. اگر سایت خود را از ابتدا می سازید، توصیه می کنیم از یک ابزار تست مرورگر متقابل استفاده کنید تا این فرآیند خسته کننده سریعتر و کارآمدتر شود. از سوی دیگر، اگر از یک پلت فرم ساخت وب سایت استفاده می کنید، آزمایش مرورگر متقابل معمولاً توسط تیم توسعه شرکت انجام می شود و به شما امکان می دهد روی طراحی تمرکز کنید.

هزینه طراحی سایت در سال 1403 چقدر هست؟ جدول قیمت طراحی سایت

شرح خدماتقیمت بر حسب تومان
طراحی سایت فروشگاهی وردپرس با قالب آماده
طراحی با قالب آماده و پیکربندی بخشهای پیامک / حمل و نقل / کدهای تخفیف / درگاه / ورود و ثبت نام و 7 صفحه مورد نیاز دیگر
10.000.000
طراحی سایت شرکتی وردپرس با قالب آماده
با قالب آماده و پیکربندی بخش های دسته بندی / آلبوم تصاویر / نمایندگی ها / معرفی خدمات و …
8.000.000
طراحی سایت فروشگاهی وردپرس با قالب اختصاصی با المنتور
طراحی با قالب هلو المنتور با توجه به طرح مورد نیاز شما (قیمت بر پایه 7 صفحه طراحی)
15.000.000
طراحی سایت فروشگاهی وردپرس با قالب اختصاصی بصورت کد نویسی اختصاصی
طراحی با قالب آماده و پیکربندی بخشهای پیامک / حمل و نقل / کدهای تخفیف / درگاه / ورود و ثبت نام و 7 صفحه مورد نیاز دیگر
40.000.000
طراحی سایت شرکتی بصورت اختصاصی
طراحی سایت شرکتی اختصاصی با کدنویسی اختصاصی با استفاده از یکی از فریمورک های محبوب
50.000.000
طراحی سایت فروشگاهی بصورت اختصاصی
طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی با کدنویسی اختصاصی با استفاده از یکی از فریمورک های محبوب
75.000.000
نکته : قیمت ها بصورت حدودی بوده و پس از بررسی دقیق درخواست کارفرما قیمت دقیق اعلام خواهد شد.

کلام آخر

امیدواریم این مقاله به شما در درک بهتر نکات ضروری در طراحی سایت کمک کرده باشد.

برای بررسی، بیایید نگاهی به برخی از عناصر کلیدی در طراحی یک وب سایت که هم زیبا و هم کاربردی است بیاندازیم:

1. کاربر همیشه حرف اول را می زند:

تجربه کاربری باید در خط مقدم طراحی شما باشد، زیرا کاربران شما در نهایت کسانی هستند که تعیین می کنند آیا وب سایت شما ارزش بازدید دارد یا خیر.

2. بهترین سیستم مدیریت محتوا ( CMS ) را برای نیازهای خود انتخاب کنید:

از خود بپرسید که کارکردهای اصلی وب سایت شما چیست و سیستمی را انتخاب کنید که از برآورده شدن این نیازها اطمینان حاصل کند.

3. متعادل کردن عناصر بصری:

حفظ تعادل بین متن، گرافیک، رسانه تصویری و رنگ ها ، برای داشتن یک بازخورد خوب در وب سایت ، بسیار مهم است.

اکنون که به اصول اولیه در طراحی سایت تسلط دارید، در صورتی که نیاز به طراحی سایت و یا فروشگاه اینترنتی دارید ، میتوانید روی مجموعه کدنویس حساب باز کنید. مجموعه ما از ابتدای ایده پردازی تا نهایی شدن ایده ها و اجرای تمام آن ها در قالب وبسایت در خدمات شما خواهد بود. هچنین ما به تمامی مشتریان طراحی سایت خود 6 ماه پشتیبانی و بروزرسانی کاملا رایگان و خدمات پس از فروش مادام العمر ارائه خواهیم داد.

5 3 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
1 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

بسیار عالی . ممنون از مجموعه خوبتون.

درخواست مشاوره رایگان

فرم تماس زیر را تکمیل نمایید. در اولین فرصت با شما تماس خواهیم گرفت.

اطلاعات تماس
اطلاعات تکمیلی

همچنین جهت ارتباط سریعتر میتوانید از  طریق تلگرام و واتساپ نیز با ما در ارتباط باشید.