5 دلیل برای اینکه سایت شما در گوگل نمایش داده نمی شود + نحوه رفع آن توسط کارشناسان سئو

ایندکس گوگل
چرا وب سایت من در گوگل نمایش داده نمی شود؟ این سوالی است که بسیاری از ما در مقطعی آن را پرسیده ایم. ممکن است دلایل و مشکلات مختلفی بر توانایی وب سایت شما برای رتبه بندی توسط گوگل تأثیرگذار باشد. در این مقاله ما پنج مشکل اصلی را که مانع از نمایش وب سایت شما در نتایج برتر یا صفحه اول گوگل می شود را بررسی می کنیم.

فهرست محتوا

در ادامه مطلب با توجه به بررسی هایی که انجام شده بر اساس روشهای بهینه سازی موتورهای جستجو (سئو) ،مسائلی را که بر میزان رتبه بندی سایت شما توسط گوگل تأثیر گذار است را بیان میکنیم و راهکارهایی برای بهبود این مسائل ارائه میدهیم.

اگر اخیراً از گوگل درخواست کرده‌اید که صفحه‌ای ایندکس شود یا فقط یک صفحه ایجاد کرده‌اید، ممکن است مدتی طول بکشد تا Google آن را ایندکس کند و در نتایج جستجوی مرتبط نشان دهد. حداقل یک هفته قبل از اینکه فرض کنید مشکلی در رتبه بندی سایت شما وجود دارد، فرصت دهید.

در حال حاضر، بزرگترین مشکلاتی که باعث می شود یک وب سایت در SERP رتبه بالایی نداشته باشد، عدم تمرکز برسازگاری سایت برای نمایش در تلفن همراه، لینک های محدودی که به یک وب سایت اشاره می کنند (ضعف دامنه) یا فقدان استراتژی محتوای مفید است. ”

مسائل مختلف ممکن است باعث شود که شما بپرسید “چرا نمی توانم وب سایت خود را در گوگل پیدا کنم؟”.یا چرا با وجود تولید محتوا در نتایج گوگل جایگاهی ندارم؟

در اینجا پنج دلیل اصلی برای اینکه وب سایت شما در گوگل نمایش داده نمی شود و چگونه کارشناسان سئو ما آن را برطرف می کنند، آورده شده است!

  1. سایت شما برای کاربران موبایل بهینه نشده است
  2. شما فاقد بک لینک های با کیفیت هستید
  3. شما استراتژی محتوای مفیدی ندارید
  4. گوگل سایت شما را ایندکس نکرده است
  5. شما با هدف جستجو مطابقت ندارید(کاربران ورودی مخاطب هدف شما نیستند)

1. سایت شما برای کاربران موبایل بهینه نشده است

گوگل می خواهد بهترین تجربه ممکن را برای کاربرانش فراهم کند، صرف نظر از اینکه از چه دستگاهی استفاده می کنند. و این بدان معناست که وب‌سایت‌هایی را به کاربران نشان می‌دهد که تجربه خوبی را در دستگاه‌های تلفن همراه و همچنین رایانه‌های رومیزی ارائه می‌دهند.زیرا امروزه اکثر افراد بیشترین سرچ در گوگل و یا شبکه های اجتماعی را از طریق تلفن همراه خود انجام میدهند.

برای انجام این کار، گوگل ایندکس اول موبایل را برای اولویت بندی سایت های سازگار با موبایل پیاده سازی کرد.

 سایت شما برای کاربران موبایل بهینه نشده است

اگر وب سایت شما برای کاربران موبایل بهینه نشده است، باید انتظار این مسئله را داشته باشید که رتبه سایت شما کاهش پیدا کند و سایت های سازگار با موبایل در بالای نتایج رتبه بندی گوگل قرار گیرند.

با الگوریتم اولویت سازگاری سایت با موبایل، راه‌اندازی یک وب‌سایت برای تجربه کاربری یکپارچه در تلفن همراه بسیار مهم است و نادیده گرفتن این تجربه می‌تواند به دست آوردن شتاب در نتایج جستجو را غیرممکن کند.»

چگونه این مشکل را حل کنیم؟

شما باید با طراحان سایت و برنامه نویسان حرفه ای که در این زمینه تخصص دارند مشورت کنید و از
آنها بخواهید این مشکل را برایتان حل کنند. طراحان و توسعه دهندگان تیم کدنویس بر روی پیاده سازی طراحی واکنش گرا در وب سایت های مشتریان خود تمرکز می کنند و تخصص این را دارند که وبسایت شما را طوری طراحی کنند که کاربران با هر وسیله ای،ائم از موبایل،تب لت یا لپ تاپ و کامپیوتر وارد سایت شما شوند تجربه ای خوب از گشت زنی در سایت شما داشته باشند.

طراحی ریسپانسیو سایت شما را قادر می‌سازد تا در تمام دستگاه‌هایی که بازدیدکنندگان از آن استفاده می‌کنند ظاهر و عملکرد صحیح داشته باشد. در نتیجه، گوگل سایت شما را به عنوان سازگار با موبایل ایندکس می کند و به شما کمک می کند تا رتبه های بالاتری را در نتایج جستجو کسب کنید.

2. شما فاقد بک لینک های با کیفیت هستید

فقدان بک لینک با کیفیت بالا نیز می تواند دلیل این سوال شما باشد که «چرا وب سایت من در گوگل نمایش داده نمی شود؟».

پیوندهای وب سایت شما از سایر وب سایت های معتبر سیگنال هایی را به Google ارسال می کند که سایت شما قابل اعتماد است و محتوای مفید و ارزشمندی ارائه می دهد.

هرچه بک لینک های با کیفیت بیشتری داشته باشید، گوگل وب سایت شما را به عنوان یک منبع قابل اعتماد بیشتر می بیند و رتبه سایت شما در نتایج جستجوی مرتبط بالاتر می رود.

بنابراین، اگر شما فاقد بک لینک با کیفیت بالا هستید، به همین دلیل است که سایت شما در گوگل نمایش داده نمی شود.

در مجموعه کدنویس، ما یک تیم رسانه ای اختصاصی داریم که زمان خود را صرف کار برای دریافت بک لینک های معتبر برای مشتریان خود از سایت های معتبر می کنند.

از تحقیق در مورد وب‌سایت‌های شخص ثالث گرفته تا ایجاد پست‌ها و مقالات وبلاگ مهمان، و بسیاری موارد دیگر، تیم رسانه‌ای ما به صورت حرفه ای تلاش میکنند تا بهترین بک لین ها را برای سایت شما دریافت کنند.

3. استراتژی محتوای مفیدی ندارید

اگر در جستجوی عبارت “وب سایت من در گوگل نمایش داده نمی شود” هستید، ممکن است به این دلیل باشد که استراتژی محتوای مفیدی ندارید .

آیا تا به حال عبارت “محتوا پادشاه است” را شنیده اید؟ دلیلش این است که وقتی نوبت به گوگل و رتبه‌بندی می‌رسد، محتوای شما همه چیز است.

بدون داشتن محتوایی که کلمات کلیدی ای را هدف قرار می دهد که مخاطبان شما به صورت آنلاین جستجو می کنند، یا کلمات کلیدی ای که با هدف جستجو مطابقت ندارد و اطلاعات مفیدی ارائه نمی دهد، شما باید با رتبه های بالا خداحافظی کنید.

“همچنین مهم است که در مورد استراتژی محتوای خود استراتژیک باشید و مطمئن شوید که اطلاعات قدیمی و کهنه را حذف کرده اید و همچنین بر روی ساخت محتوای جدید و متمرکز بر موضوعات مرتبط تمرکز کنید.”

چگونه این مسئله را حل کنیم؟

یا باید خودتان بتوانید محتوای خوب،بهینه و سئو شده که کلمات کلیدی حوزه کاریتان را در بر بگیرد و مخاطب هدف را بدست آورد را تولید کنید و برای این کار آموزش ببینید و یا اگر فرصت و توان انجام این کار را ندارید از یک تیم متخصص بخواهید این کار را انجام دهند.

برخی از افراد خودشان میتوانند محتوای تخصصی حوزه کاری خودشان را تولید کنند اما این محتوا از لحاظ اصول و استراتژی های سئو بهینه نیست ،در این موارد راه حل این است که محتوایی را که شما تولید کرده اید به یک متخصص سئو بسپارید تا آن را برایتان بهینه کند.

تیم محتوای ما به شما کمک می کند تا یک استراتژی بازاریابی محتوای سفارشی متناسب با نیازها و اهداف شرکت منحصر به فرد خود ایجاد کنید، در حالی که اطمینان حاصل می شود که محتوای شما برای موتورهای جستجو بهینه شده و رتبه خوبی دارد.

از ایجاد محتوای کاملاً جدید گرفته تا به روز رسانی صفحات موجود و هر چیزی که بین آن‌ها وجود دارد، می‌توانیم به همه آن کمک کنیم.

4. گوگل سایت شما را ایندکس نکرده است

یکی دیگر از دلایلی که باعث می شود وب سایت شما در رتبه بندی گوگل مشکل داشته باشد، می تواند این باشد که گوگل سایت شما را ایندکس نکرده است . برای اینکه وب سایت شما در نتایج جستجو نمایش داده شود، گوگل باید آن را به فهرست خود اضافه کند. گوگل از فهرست خود برای نشان دادن وب سایت ها در نتایج جستجوی مرتبط استفاده می کند.

اگر صفحه یا سایت شما در فهرست گوگل وجود نداشته باشد، رتبه بندی نمی شود زیرا گوگل از وجود آن اطلاعی ندارد.

چگونه آن مشکل را برطرف کنیم؟

شما باید مراقب ارسال منظم نقشه سایت خودتان به گوگل باشید. نقشه سایت شما اساساً مانند کتابخانه سایت شما است و تمام صفحات شما را در بر می گیرد. همچنین به جزئیات این که کدام صفحات مهم هستند و در کجا قرار دارند، نیز باید توجه کنید زیرا خیلی مهم است.

با ارسال نقشه سایت خود، می توانید به گوگل کمک کنید تا صفحاتی که ایندکس نشده اند را شناسایی کند.

شما همچنین باید صفحات سایتتان را بررسی کنید تا مطمئن شوید که هیچ متا تگ “بدون شاخص” در جایی که نباید باشد وجود ندارد. همانطور که از نام آن پیداست، تگ های “بدون فهرست” به گوگل می گویند که صفحه ای را ایندکس نکند. بنابراین، اگر آن برچسب در صفحه‌ای که می‌خواهید رتبه‌بندی کنید وجود داشته باشد، قبل از اینکه صفحه در نتایج جستجو ظاهر شود، باید آن برچسب حذف شود.

google index

5. شما با هدف جستجو مطابقت ندارید

برای اینکه صفحه شما برای یک کلمه کلیدی رتبه بندی کند، باید با هدف جستجو مطابقت داشته باشد . زمانی که کاربر به دنبال کلمه یا عبارتی کلیدی می گردد، به دنبال چیزی خاص می گردد. برای مثال، اگر کاربری «بهترین مکان‌ها برای بازدید در ونیز» را جستجو کند، احتمالاً به دنبال فهرستی از نقاط دیدنی و مکان‌های برتر برای دیدن در ونیز است.

گوگل می خواهد وب سایت هایی را به کاربران نشان دهد که اطلاعاتی را که می خواهند در اختیار آنها قرار می دهند. بنابراین، اگر صفحه شما با هدف جستجو مطابقت نداشته باشد، وب سایت خود را در بالاترین نقطه در نتایج جستجو نخواهید دید.

چگونه آن را اصلاح کنم؟

شما اول باید تحقیقات کاملی برای یافتن کلمات کلیدی برای استراتژی سئوی سایتتان انجام دهید. البته که در کنار یافتن بهترین کلمات کلیدی باید در مورد هدف جستجوی آن کلمات کلیدی نیز تحقیق کنید و بهترین راه را برای مطابقت آن با اهداف مخاطب از جستجوی عبارات پیدا کنید.شما باید بتوانید مخاطب هدف سایت خودتان را جذب کنید.

شما باید محتوای سایت خودتان را طوری بنویسید و ایجاد کنید که عنوان کننده موضوع سایت شما باشد و بیشترین ورودی مخاطبان هدف را داشته باشد.اینکه سایت شما ورودی بگیرد اما کاربران مخاطب هدف واقعی سایت شما نباشند باعث خروج سریع آنها از سایت شما میشود و این باعث میشود شما رتبه نگیرید.

تشخیص و رفع مشکلات رتبه بندی گوگل کار ساده ای نیست. تیم ما یک ممیزی عمیق روی سئوی وب سایت شما انجام می دهد تا مسائلی را که بر رتبه بندی شما تأثیر می گذارد شناسایی کند و یک استراتژی سفارشی برای بهبود نمایش شما در نتایج جستجو در آینده ایجاد کند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

درخواست مشاوره رایگان

فرم تماس زیر را تکمیل نمایید. در اولین فرصت با شما تماس خواهیم گرفت.

اطلاعات تماس
اطلاعات تکمیلی

همچنین جهت ارتباط سریعتر میتوانید از  طریق تلگرام و واتساپ نیز با ما در ارتباط باشید.